10 syytä valita Osion rullaverhot screen-kankaasta parvekkeelle tai terassille - Osio Oy

10 syytä valita Osion rullaverhot screen-kankaasta parvekkeelle tai terassille

10 syytä valita Osion rullaverhot screen-kankaasta parvekkeelle tai terassille

Monipuolinen tarjoamamme sisältää laadukkaita ratkaisuja tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen

Kaihdinvalmistaja Osio tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita ratkaisuja tilojen ja kotien sisustamiseen ja varustamiseen. Meidän tavoitteenamme on tehdä tiloista toimivia ja asunnoista koteja. Vuodesta 1999 lähtien olemme palvelleet yrityksiä, julkishallintoa ja kotitalouksia kaihdin-, verho- ja varusteratkaisuissa. Luottokumppaneinamme toimivat myös rakennusliikkeet.

Laaja valikoimamme sisältää mm. kisko-, kaihdin-, aurinkosuojaus-, verho-, liukuovi- ja varusteratkaisut. Tarjoamme ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin ja tyyleihin. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ja laadukkaat tuotteet. Valmistamme suurimman osan tuotteistamme omassa tehtaassamme ja käytämme ainoastaan korkealaatuisia raaka-aineita. Asentajillamme on vankka ammattitaito, mikä takaa luotettavan ja laadukkaan lopputuloksen. Siksi takuumme onkin Suomen parhaita – tuotteesta riippuen jopa 1-5 vuotta.

Osion rullaverhoilla suojausta parvekkeelle ja terassille

Rullaverhot screen-kankaasta ovat erinomainen valinta parvekkeen tai terassin suojaamiseen auringonpaisteelta, lämmöltä, sateelta ja uteliailta katseilta. Osio tarjoaa 10 syytä, miksi kannattaa valita rullaverhot screen-kankaasta:

1. Säänkestävyys: Rullaverhot screen-kankaasta on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, kuten aurinkoa, sadetta, tuulta ja kosteutta. Kankaan materiaali on valittu niin, että se kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita eikä värjäänny tai haalistu auringon UV-säteilyn vaikutuksesta.

2. Aurinkosuojaus: Rullaverhojen screen-kangas suodattaa tehokkaasti auringon haitallisia UV-säteitä ja pitää terassin tai parvekkeen miellyttävän viileänä kesäisin. Samalla se estää auringonvalon voimakkaan heijastumisen ja vähentää näin häikäisyä sisätiloihin.

3. Yksityisyys: Rullaverhot tarjoavat suojaa uteliailta katseilta. Screen-kankaassa olevien pienien reikien ansiosta voit kuitenkin säilyttää näkymän ulos, jolloin voit nauttia maisemasta ja päivänvalosta ilman, että naapurit näkevät sisään. Verhojen läpäisykyvyn voi valita omien mieltymysten mukaan.

4. Helppo käyttö: Osion rullaverhot screen-kankaasta ovat kätevät ja helppokäyttöiset. Ne voidaan asentaa joko käsikäyttöisinä tai moottoroituina, jolloin niiden käyttö sujuu vaivattomasti. Moottoroitujen verhojen kanssa voit säätää verhon asentoa ja kallistusta kaukosäädöllä tai älypuhelinsovelluksella.

5. Hyvä ilmanvaihto: Screen-kangas mahdollistaa ilman liikkumisen terassille tai parvekkeelle. Tämä on erityisen tärkeää, jos verhot asennetaan esimerkiksi ruokailutilaan tai oleskelutilaan. Verhot suodattavat auringon haitalliset säteet ja lämmön, mutta ilmanvaihto säilyy hyvänä.

6. Helppo puhdistaa: Rullaverhojen screen-kangas on helppo pitää puhtaana. Tarvittaessa voit pyyhkiä sen kostealla liinalla tai harjalla. Näin rullaverhot säilyttävät siistin ja hoidetun ilmeen pitkään.

7. Monipuolinen värivalikoima: Osion rullaverhoista löytyy laaja valikoima eri värejä ja sävyjä, jolloin voit valita juuri sinun parvekkeelle tai terassille sopivan ilmeen. Voit valita esimerkiksi hillityn neutraalin sävyn tai rohkeamman ja värikkäämmän vaihtoehdon, joka tuo lisää tunnelmaa.

8. Kestävä ja pitkäikäinen sijoitus: Osion rullaverhot screen-kankaasta valmistetaan huippulaatuisista materiaaleista, mikä tekee niistä kestäviä ja pitkäikäisiä sijoituksia. Ne säilyttävät hyvän ulkonäkönsä ja toimivuutensa pitkään, vaikka olisivat alttiina erilaisille sääolosuhteille.

9. Parannettu akustiikka: Rullaverhot screen-kankaasta vaikuttavat myös akustiikkaan. Ne auttavat vaimentamaan ulkoa tulevaa ääntä ja luovat näin miellyttävän ja rauhallisen tunnelman terassille tai parvekkeelle. Voit nauttia omasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

10. Sopii eri tiloihin: Osion rullaverhot screen-kankaasta sopivat eri tiloihin, ei pelkästään parvekkeille tai terasseille. Ne voidaan asentaa myös esimerkiksi ikkunoihin, jotka kaipaavat tehokasta aurinkosuojaa ja yksityisyyttä. Oli sitten kyseessä koti, mökki, toimisto tai ravintola, rullaverhot tarjoavat hyviä ratkaisuja monenlaisiin tiloihin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!