Vekkikaihtimet parvekkeella
Hyödynnä yhteishankinnan etuja ja hanki kaihtimet edullisemmin!

TALOYHTIÖT

Parvekekaihtimet tuovat rakennuksen julkisivuun yhtenäisen ja siistin ilmeen, mikä nostaa koko taloyhtiön arvoa. Lisäksi kaihtimet tarjoavat asukkaille haluttua yksityisyyttä ja näkösuojaa.

Valitsemalla yhteishankinnan asunto-osakeyhtiöllesi, voitte säästää huomattavasti kustannuksissa verrattuna yksittäisiin tilauksiin. Kun useat osakkaat ovat kiinnostuneita parvekekaihtimista, mittaukset ja asennukset voidaan suorittaa kustannustehokkaasti samanaikaisesti kaikissa asunnoissa.

 

JOKAINEN OSAKAS SAA VALITA KAIHTIMET OMAN ASUNTONSA TARPEIDEN MUKAISESTI

Jokainen osakas voi valita kaihtimet asuntoonsa yhteishankinnan yhteydessä omien mieltymystensä mukaisesti. Tarjoamme kaihtimia läpikuultavalla kankaalla ja alumiinisäleellä.

Jos harkitset parvekkeen lasittamista, voit samalla hankkia myös muita Osio-kaihtimia sisätiloihin. Näin voit räätälöidä kaihtimet juuri toiveidesi mukaan.

 

MITTAUS JA VALMISTUS

Yhteishankinnoissa Osion edustaja saapuu sovittuna ajankohtana mittaamaan parvekelasit ja tekemään tilauksen. Kaikki kaihtimemme valmistetaan mittatilaustyönä, ja ne ovat yleensä valmiita noin viikossa.

Seuraavaksi sovimme asennusajan. Yhden parvekkeen kaihtimien asennus vie yleensä vain noin tunnin.

 

ASENNUS

Osion parvekekaihtimien asentaminen on vaivatonta pikakiinnityksen ansiosta. Asennus ei vaadi ruuvaamista tai poraamista, joten se ei vaikuta lasituksen valmistajan tarjoamaan takuuseen.

Jokaiseen lasiin kiinnitetään oma kaihdin, mikä mahdollistaa parvekelasien vapaan avaamisen ja sulkemisen kaihtimien ollessa paikoillaan. Voit tilata kaihtimien asennuksen Osion kautta tai asentaa ne itse.

PARANNA ASUINMUKAVUUTTA JA PIDÄ KUUMUUS LOITOLLA.

Kaihtimet ovat tehokas tapa laskevan parvekkeen lämpötilaa kesän kuumina päivinä 3-5 astetta. Tämä auttaa pitämään huoneistojen sisätilat viileämpinä ja vähentää tarvetta käyttää ilmastointia. Parvekkeen optimaaliseen jäähdyttämiseen kuuluu sen suojaaminen suoralta auringonpaahteelta kaihtimilla ja ilman kierron varmistaminen avaamalla joitakin lasipintoja.

Vekkikaihtimia voi säätää portaattomasti kahdesta suunnasta, ylhäältä alas ja alhaalta ylös, sälekaihtimia alhaalta ylös. Tämä portaaton manuaalinen säätömahdollisuus ei ainoastaan toimi auringonsuojana vaan tarjoaa myös näkösuojan.

Nollakorko on täällä taas