Meiltä saat muun muassa suihkuseinät, peilit, koukustot, paperitelineet sekä potilasverhokiskot ja -kankaat.

Ota yhteyttä sähköpostilla tai soita – suunnitellaan yhdessä projektiisi sopiva paras ratkaisu.

Osion tuotteet ja palvelut

Varusteasennus – Loppuvaiheen viimeistelytuotteiden toimitus- ja asennuspalvelu

Tarjoamme kattavaa toimitus- ja asennuspalvelua rakennushankkeesi loppuvaiheeseen. Suunnittelemme tarkkaan ja toteutamme ennalta rakennetun asennussuunnitelman mukaisesti. Hankkeen aikataulun mukaan rytmitetty logistiikkamme varmistaa sujuvat toimitukset.

Kokonaisvaltainen toimitus- ja asennuspalvelu

Tarjoamme korkealuokkaista toimitus- ja asennuspalvelua rakennushankkeesi viimeistelyvaiheeseen. Käytössämme on ennalta rakennettu tilakohtainen asennussuunnitelma, joka on täysin linjassa hankkeen aikataulun kanssa. Logistiikkamme on taitavasti rytmitetty, ja asennamme varusteet tilakohtaisesti yhdellä tehokkaalla asennuskerralla.

Hävikki: Minimoitu

Oma varastomme mahdollistaa tarkan varusteiden ja kalusteiden lajittelun sekä huonejaottelun. Toimitamme tuotteet työmaalle vasta asennuksen alkaessa, mikä vähentää merkittävästi riskiä varusteiden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Tarkat määräluettelot ja asennusten suunnittelu auttavat minimoimaan hävikkiä ja pitävät kustannukset hallinnassa.

 

Valitsemalla Osio Oy:n valitset kumppanin, joka ymmärtää projektisi ainutlaatuisuuden ja tarjoaa huippupalvelua joka askeleella. Ota yhteyttä, ja anna meidän auttaa viimeistelemään rakennushankkeesi suurella ammattitaidolla ja tarkkuudella.