Hyödynnä yhteishankinnan etuja ja hanki kaihtimet edullisemmin!

  TALOYHTIÖT

  Parvekekaihtimet tuovat rakennuksen julkisivuun yhtenäisen ja siistin ilmeen, mikä nostaa koko taloyhtiön arvoa. Lisäksi kaihtimet tarjoavat asukkaille haluttua yksityisyyttä ja näkösuojaa.

  Valitsemalla yhteishankinnan asunto-osakeyhtiöllesi, voitte säästää huomattavasti kustannuksissa verrattuna yksittäisiin tilauksiin. Kun useat osakkaat ovat kiinnostuneita parvekekaihtimista, mittaukset ja asennukset voidaan suorittaa kustannustehokkaasti samanaikaisesti kaikissa asunnoissa.

   

  JOKAINEN OSAKAS SAA VALITA KAIHTIMET OMAN ASUNTONSA TARPEIDEN MUKAISESTI

  Jokainen osakas voi valita kaihtimet asuntoonsa yhteishankinnan yhteydessä omien mieltymystensä mukaisesti. Tarjoamme kaihtimia läpikuultavalla kankaalla ja alumiinisäleellä.

  Jos harkitset parvekkeen lasittamista, voit samalla hankkia myös muita Osio-kaihtimia sisätiloihin. Näin voit räätälöidä kaihtimet juuri toiveidesi mukaan.

   

  MITTAUS JA VALMISTUS

  Yhteishankinnoissa Osion edustaja saapuu sovittuna ajankohtana mittaamaan parvekelasit ja tekemään tilauksen. Kaikki kaihtimemme valmistetaan mittatilaustyönä, ja ne ovat yleensä valmiita noin viikossa.

  Seuraavaksi sovimme asennusajan. Yhden parvekkeen kaihtimien asennus vie yleensä vain noin tunnin.

   

  ASENNUS

  Osion parvekekaihtimien asentaminen on vaivatonta pikakiinnityksen ansiosta. Asennus ei vaadi ruuvaamista tai poraamista, joten se ei vaikuta lasituksen valmistajan tarjoamaan takuuseen.

  Jokaiseen lasiin kiinnitetään oma kaihdin, mikä mahdollistaa parvekelasien vapaan avaamisen ja sulkemisen kaihtimien ollessa paikoillaan. Voit tilata kaihtimien asennuksen Osion kautta tai asentaa ne itse.

  Nollakorko on täällä taas