Kaihdinvalmistajan historia ja palvelut - Osio Oy

Kaihdinvalmistajan historia ja palvelut

Kaihdinvalmistajan historia ja palvelut

1. Kaihdinvalmistajan perustaminen ja alkutaival

Osion historia alkoi vuonna 1999, kun yritys perustettiin palvelemaan yrityksiä ja kotitalouksia kaihdin-, verho- ja varusteratkaisuissa. Alusta asti panostimme laadukkaisiin ratkaisuihin, jotka tekevät tiloista toimivia ja asunnoista koteja. Osio on toimittanut yli 1 500 000 kaihdinta. Olemme vakiinnuttaneet asemamme alalla luotettavana ja laadukkaasti palvelevana varustetalona sekä rakennusliikkeiden luottokumppanina.

Osion vankka ammattitaito ja sitoutuminen asiakaslähtöiseen palveluun ovat tehneet meistä yhden Suomen johtavista kaihdinvalmistajista. Valtaosa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassamme, jossa käytämme ainoastaan korkealuokkaisia raaka-aineita. Näin voimme taata parhaan mahdollisen laadun tuotteillemme, joiden takuuaika vaihtelee tuotteesta riippuen 1-5 vuoteen. Suosimme myös ekologisia valmistusmateriaaleja varmistaaksemme ympäristöystävällisen valmistusprosessin sekä tuotteiden kestävyyden ja turvallisuuden käyttäjille.

2. Monipuoliset ratkaisut tilojen ja kotien varustamiseen

Osio tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita ratkaisuja tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen. Olipa kyseessä kiskot, kaihtimet, aurinkosuojaus, verhot, liukuovet tai muut varusteratkaisut, meiltä löydät tarvitsemasi. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja päivittämään tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja muuttuvia trendejä. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat ratkaisut tilaasi tai kotiisi.

Huippulaatuisten tuotteiden lisäksi tarjoamme myös ammattitaitoisen asennuspalvelun. Asentajillamme on vankka kokemus ja ammattitaito, mikä varmistaa tuotteidemme asianmukaisen ja kestävän asennuksen. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa tarvitsemansa ratkaisun yksilöllisiin tarpeisiinsa, ja siksi asiakaspalvelumme on aina avoinna vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua tilausten tekemisessä ja tuotteiden valinnassa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!