Laadukkaat ratkaisut saneeraus- ja korjausrakentamiseen Osion avulla - Osio Oy

Laadukkaat ratkaisut saneeraus- ja korjausrakentamiseen Osion avulla

Laadukkaat ratkaisut saneeraus- ja korjausrakentamiseen Osion avulla

Osio on kaihdinvalmistaja ja varustetalo, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen. Palvelemme yrityksiä ja kotitalouksia jo vuodesta 1999 lähtien ja olemme tehneet tiloista toimivia ja asunnoista koteja luotettavasti ja laadukkaasti. Tarjoamme laajan valikoiman kiskoja, kaihtimia, aurinkosuojausratkaisuja, verhoja, liukuovia sekä muita varustevalmisteita, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet ja odotukset.

Laadukkaiden tuotteiden valmistus ja asennus ovat erikoisalaamme. Valtaosa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassamme, jossa käytämme vain korkealuokkaisia raaka-aineita. Tämän ansiosta voimme taata tuotteidemme kestävyyden ja toimivuuden – takuumme on myös Suomen parhaita, tuotteesta riippuen jopa 1-5 vuotta. Huippulaatuiset sälekaihtimemme valmistetaan uusimpien ympäristöstandardien mukaisesti, ja säleiden maali ei sisällä haitallisia aineita, mikä tekee niistä myös ekologisen valinnan.

Laaja valikoima ratkaisuja saneeraus- ja korjausrakentamiseen

Saneeraus- ja korjausrakentaminen edellyttävät usein erityisratkaisuja, jotka vastaavat vanhojen tilojen ja rakenteiden tarpeisiin. Osio tarjoaa laadukkaita ja toimivia ratkaisuja tähänkin tarpeeseen. Esimerkiksi tilojen tehokkaaseen valaistukseen tarjoamme kisko- ja kaihdinratkaisuja, jotka ovat helposti integroitavissa olemassa oleviin tiloihin ja täyttävät modernin sisustamisen tarpeet.

Aurinkosuojausratkaisumme auttavat pitämään tilat miellyttävän viileinä kesähelteillä ja suojaavat samalla sisustusta UV-säteilyltä. Verhot puolestaan tuovat tiloihin viihtyisyyttä ja valinnanvaraa eri tyyleistä ja väreistä. Tarjoamme myös liukuoviratkaisuja, jotka säästävät tilaa ja tekevät tilojen käytöstä sujuvaa.

Osaamisemme ja kokemuksemme saneeraus- ja korjausrakentamisen tarpeista tekee meistä luotettavan ja ammattitaitoisen yhteistyökumppanin niin yrityksille kuin kotitalouksillekin. Osion avulla löydät tarvitsemasi ratkaisut, jotka vastaavat korjaus- ja saneerausprojektisi tarpeita ja auttavat luomaan tiloista toimivia ja asunnoista viihtyisiä koteja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!