Liukuovet eri huonetiloihin: Makuuhuoneesta keittiöön - Osio Oy

Liukuovet eri huonetiloihin: Makuuhuoneesta keittiöön

Liukuovet eri huonetiloihin: Makuuhuoneesta keittiöön

Osio on kaihdinvalmistaja, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen. Yksi suosituimmista tuotteistamme ovat liukuovet, jotka tarjoavat käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun eri huonetilojen välille. Liukuovet sopivat erityisen hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen ja keittiöön.

Liukuovet tarjoavat käytännöllisen ratkaisun eri huonetilojen välille. Ne säästävät tilaa, sillä liukuoven avatessa ei tarvita tilaa oven edessä, kuten perinteisen kääntyvän oven kohdalla. Makuuhuoneen ja keittiön välillä liukuovi luo yhtenäisen tilan tuntua, samalla erottaen tilat toisistaan tarvittaessa. Esimerkiksi ruoanlaiton aikana liukuovi voidaan sulkea makuuhuoneesta, jolloin keittiön äänet ja hajut eivät leviä muihin tiloihin.

Laadukkaat liukuovet suomalaiselta valmistajalta

Osio on palvellut yrityksiä, julkishallintoa ja kotitalouksia kaihdin-, verho- ja varustealan ratkaisuissa jo yli 20 vuoden ajan. Meiltä löydät tarvitsemasi kisko-, kaihdin-, aurinkosuojaus-, verho-, liukuovi- ja varusteratkaisut. Liukuovet valmistamme omassa tehtaassamme korkealuokkaisista raaka-aineista, jotka täyttävät uusimmat ympäristöstandardit. Käytännöllinen ja kestävä säätömekanismi takaa liukuovien sujuvan käytön ja pitkän käyttöiän.

Osion liukuovet ovat paitsi käytännöllisiä, myös tyylikkäitä. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinun kotiisi sopivan liukuoven designin ja värin. Voit valita esimerkiksi peilillisen liukuoven, joka avaa tilaa ja tekee huoneesta valoisamman. Tai ehkä suosit puisten liukuovien luomaa lämmintä ja kodikasta tunnelmaa enemmän.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!