Liukuovet: Tilaa säästävä ja tyylikäs vaihtoehto - Osio Oy

Liukuovet: Tilaa säästävä ja tyylikäs vaihtoehto

Liukuovet: Tilaa säästävä ja tyylikäs vaihtoehto

Liukuovet: Tilaa säästävä ja tyylikäs vaihtoehto

Osio on kaihdinvalmistaja, joka tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita ratkaisuja tilojen ja kotien sisustamiseen. Yksi suosituimmista tuotteistamme ovat liukuovet, jotka tarjoavat käytännöllisen ja tyylikkään vaihtoehdon tilan säästämiseen.

Kiinteät ovet voivat vievät arvokasta tilaa, erityisesti pienissä huoneissa tai ahtaissa käytävissä. Liukuovet tarjoavat tässä tapauksessa mainion ratkaisun, sillä ne liukuvat seinää pitkin eivätkä tarvitse lisätilaa avautuakseen. Tämä tekee liukuovista erinomaisen valinnan esimerkiksi vaatehuoneisiin tai käytävien jakajiksi.

Tilaa säästävä vaihtoehto

Liukuovet ovat tilaa säästävä ja käytännöllinen vaihtoehto perinteisille kääntyville ovilevyille. Ne voivat korvata perinteiset ovet lattiasta kattoon ulottuvilla kiinteillä peiliovilla tai lasikuvioiduilla ovilla. Osio tarjoaa tyylikkäitä liukuovivaihtoehtoja, jotka sopivat niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustustyyliin.

Liukuovilla voi olla myös lisätoimintoja, kuten peiliki ilmeen tai äänieristysominaisuudet. Esimerkiksi Osion valikoimasta löytyy peilillä varustettuja liukuovia, jotka luovat huoneeseen tilan tuntua ja lisäävät valoisuutta. Äänieristetyt liukuovet puolestaan vähentävӓt äänen kantautumista huoneesta toiseen, mikä voi olla tärkeää esimerkiksi asuinkerrostaloissa tai työtiloissa.

Tyylikäs sisustuselementti

Liukuovet eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan ne voivat olla myös tyylikkäitä sisustuselementtejä. Ne voivat toimia huoneen katseenvangitsijoina tai luoda harmonisen kokonaisuuden muun sisustuksen kanssa. Osion liukuovivalikoimasta löytyy eri materiaaleista ja väreistä valmistettuja ovilevyjä, joten voit valita juuri omaan sisustustyyliisi sopivan vaihtoehdon.

Osion liukuovet valmistetaan omassa tehtaassa korkealuokkaisista raaka-aineista. Huippulaatuiset tuotteemme takaavat pitkäikäisyyden ja tyylikkään ulkonäön. Meidän vuosien kokemus kaihdinalalta takaa sinulle luotettavat ja laadukkaat liukuoviratkaisut kotiisi tai toimitilaasi.

Haluatko säästää tilaa ja lisätä kotisi tai toimistosi tyylikkyyttä? Tutustu Osion liukuovivalikoimaan ja löydä sopiva ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!