Liukuovet: Viimeistellyn sisustuksen täydennys - Osio Oy

Liukuovet: Viimeistellyn sisustuksen täydennys

Liukuovet: Viimeistellyn sisustuksen täydennys

Liukuovet kodin sisustuksen täydentäjinä

Liukuovet ovat kätevä ja tyylikäs ratkaisu, kun halutaan täydentää kodin sisustusta. Osio on kaihdinvalmistajana erikoistunut tarjoamaan monipuolisia ratkaisuja tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen. Liukuovet ovat yksi valikoimamme laadukkaista tuotteista, jotka ovat sekä ominaisuuksiensa että ulkonäkönsä puolesta täydellinen valinta kodin eri tiloihin.

Korkealaatuiset liukuovet eivät vain täydennä sisustusta, vaan myös tekevät tilasta käytännöllisen ja järjestelmällisen. Esimerkiksi vaatehuoneeseen asennettava liukuovi voi selkeyttää tilaa ja auttaa säilyttämään vaatteet ja asusteet siististi järjestyksessä. Samoin liukuovet voidaan hyödyntää erottamaan huoneita toisistaan, luoden tarvittaessa yksityisyyttä tai mahdollistaen avaramman tilan tunteen, kun ovet ovat avoinna.

Laadukkaat liukuovet kotiin ja työtilaan

Kodin ja työtilan sisustuksen täydentämiseksi Osio tarjoaa monipuolisen valikoiman liukuovia eri tarkoituksiin. Valmistamme liukuovet omassa tehtaassamme käyttäen ainoastaan korkealaatuisia raaka-aineita. Tämä takaa, että tuotteemme ovat kestäviä ja tyylikkäitä juuri niin kuin asiakkaamme tarvitsevat.

Tehtaiden ammattitaitoiset asentajat huolehtivat liukuovien laadukkaasta asennuksesta ja takaavat tuotteillemme Suomen parhaita takuuaikoja, jotka voivat vaihdella tuotteesta riippuen 1-5 vuoteen. Korostamme myös ekologisia arvoja materiaalivalinnoissamme. Esimerkiksi liukuovien säleet valmistetaan uusimpien ympäristöstandardien mukaisesti, ja maaleissa ei käytetä haitallisia aineita. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa sekä liukuovien laatuun että niiden ympäristöystävällisyyteen valitessasi Osion palveluita.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!