Markiisit: Sopivat koot ja värit - Osio Oy

Markiisit: Sopivat koot ja värit

Markiisit: Sopivat koot ja värit

Valitse oikea markiisin koko

Kun mietitään markiisin hankintaa, on tärkeää ottaa huomioon markiisin koko. Markiisin tulee olla riittävän suuri tarjoamaan haluttu varjoalue, mutta samalla sen on sovittava harmonisesti rakennuksen julkisivuun. Meidän mittatilausmarkiisit sopivat niin pienille parvekkeille kuin suurille terasseillekin. Mittaa huolellisesti alue, jolle markiisi on tarkoitus asentaa, ja ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään juuri oikean kokoisen ratkaisun.

Markiisin leveyden ja ulottuvuuden valintaan vaikuttavat paitsi asennuspaikan mitat, myös käyttötarkoitus. Esimerkiksi terassilla voi arvostaa suurempaa ulottuvuutta, joka suojaa auringolta koko päivän ajan. Tutustu terassien rullaverhot: Säilytä maisema ja yksityisyys samalla -artikkeliimme saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka voit yhdistää markiisin ja rullaverhot toimivaksi kokonaisuudeksi.

Valitse markiisin väri huolella

Markiisin väri vaikuttaa paitsi ulkonäköön, myös siihen, kuinka paljon se heijastaa valoa ja lämpöä. Vaaleat sävyt heijastavat auringonvaloa tehokkaammin, kun taas tummat värit imevät lämpöä. Värin valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös rakennuksen julkisivun värimaailma ja ympäröivä maisema. Me autamme sinua valitsemaan värisävyn, joka sopii parhaiten juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi.

Markiisin väri voi myös olla osa kotisi sisustusta, kun se näkyy ikkunoiden kautta sisätiloihin. Siksi on tärkeää, että väri sopii yhteen muun sisustuksen kanssa. Tutustu ekologiset vaihtoehdot sisustamiseen – Osio -artikkeliimme, josta saat vinkkejä ympäristöystävälliseen ja esteettiseen sisustamiseen.

Markiisin asennus ja huolto

Markiisin asennus on tärkeä osa sen toimivuutta ja kestävyyttä. Asiantuntevat asentajamme varmistavat, että markiisi asennetaan oikein ja turvallisesti. Asennuksen jälkeen on tärkeää huolehtia markiisin säännöllisestä huollosta ja puhdistuksesta, jotta se säilyttää ulkonäkönsä ja toimintakykynsä vuosien ajan.

Markiisin kangas voi ajan myötä kerätä likaa ja pölyä, joten säännöllinen puhdistus on suositeltavaa. Jos markiisissa ilmenee teknisiä ongelmia tai kulumisen merkkejä, meidän huoltopalvelumme auttaa pitämään markiisin kunnossa.

Markiisin materiaalit ja kestävyys

Markiisin materiaalin valintaan vaikuttaa useita tekijöitä, kuten säänkestävyys, helppohoitoisuus ja ulkonäkö. Me käytämme markiiseissamme vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka kestävät suomalaisia sääolosuhteita. Valikoimastamme löytyy erilaisia kangasvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu kestämään UV-säteilyä ja kosteutta.

Markiisin kestävyys on tärkeä tekijä, sillä se on usein alttiina vaihteleville sääolosuhteille. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistusprosessi takaavat, että markiisi palvelee sinua pitkään.

Markiisin yhdistäminen kodin sisustukseen

Markiisi ei ole vain käytännöllinen aurinkosuoja, vaan se voi olla myös tärkeä osa kodin ulkoasua ja sisustusta. Valitsemalla markiisin, joka sopii yhteen kodin värimaailman ja tyylin kanssa, voit luoda yhtenäisen ja viihtyisän ilmeen niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Me autamme sinua löytämään täydellisen yhdistelmän toimivuutta ja tyyliä.

Markiisin väri ja kuosi voivat toimia yhtenä sisustuselementtinä, joka yhdistää sisä- ja ulkotilat saumattomasti toisiinsa. Kun markiisi on kääritty sisään, sen väri voi silti näkyä ja vaikuttaa sisätilojen tunnelmaan. Lue vinkkejä tunnelmallisen valaistuksen luomiseen kuinka luoda tunnelmallista valaistusta parvekkeelle -artikkelistamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!