Markiisit terassille: Valitse oikea koko ja tyyli - Osio Oy

Markiisit terassille: Valitse oikea koko ja tyyli

Markiisit terassille: Valitse oikea koko ja tyyli

Terassin markiisien mitoitus

Kun suunnittelet terassillesi markiiseja, oikean koon valinta on ensiarvoisen tärkeää. Markiisin tulee olla riittävän suuri tarjoamaan haluttu varjoalue, mutta samalla sen on sovittava terassin mittoihin harmonisesti. Osiolta löydät eri kokoisia markiiseja, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Markiisin leveyden tulisi yleensä täyttää terassin leveys, jotta se tarjoaa kattavan suojan auringolta. Syvyyden osalta, mieti kuinka paljon aluetta haluat varjostaa. Muista, että markiisin syvyys vaikuttaa myös sen ulkonäköön ja toimivuuteen tuulisella säällä.

Terassin markiisien tyylikkäät vaihtoehdot

Markiisin tyyli vaikuttaa suuresti terassin ilmeeseen. Modernit ja minimalistiset mallit sopivat uudenaikaiseen arkkitehtuuriin, kun taas perinteisemmät mallit voivat sopia paremmin klassiseen ympäristöön. Valikoimastamme löydät erilaisia tyylejä, jotka täydentävät terassisi ilmettä ja lisäävät viihtyisyyttä.

Värien ja kuosien valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin värimaailma ja ympäröivä luonto. Neutraalit sävyt sulautuvat helposti ympäristöön, kun taas rohkeat värit tai kuosit voivat toimia näyttävinä katseenvangitsijoina. Tärkeintä on, että markiisi heijastaa omaa tyyliäsi ja toimii yhtenäisenä osana kotisi ulkoasua.

Markiisien asennus ja huolto

Markiisin asennus on tärkeä osa sen toimivuutta ja kestävyyttä. Ammattitaitoinen asennus varmistaa, että markiisi on turvallisesti kiinnitetty ja toimii moitteettomasti. Me Osiossa tarjoamme asiantuntevat asennuspalvelut, jotta voit nauttia uudesta markiisistasi huoletta.

Markiisien säännöllinen huolto pidentää niiden käyttöikää ja pitää ne näyttävinä vuodesta toiseen. Puhdistus ja mekaanisten osien tarkastus kannattaa suorittaa säännöllisesti.

Markiisikankaan valinta

Markiisikankaan valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten kestävyys, värien pysyvyys ja likaa hylkivät ominaisuudet. Valikoimastamme löydät laadukkaat kankaat, jotka kestävät auringon UV-säteilyä ja säilyttävät värinsä vuosien ajan. Lisäksi tarjoamme kankaita, jotka on helppo pitää puhtaana ja jotka kestävät hyvin sään vaihteluita.

Kun valitset markiisikangasta, mieti myös sen läpäisevyyttä. Tiheämpi kangas tarjoaa paremman suojan auringolta, mutta mahdollistaa vähemmän valon läpäisyn. Toisaalta harvempi kangas päästää enemmän valoa läpi, mutta tarjoaa vähemmän suojaa. Tutustu rullakaihtimet screen-kankaasta: tehokas ja tyylikäs suoja auringolta -sivuumme saadaksesi käsityksen eri kankaiden ominaisuuksista.

Markiisien yhdistäminen muihin aurinkosuojatuotteisiin

Markiisien lisäksi terassin aurinkosuojaukseen voi yhdistää muita tuotteita, kuten rullaverhoja tai vekkikaihtimia. Nämä tuotteet tarjoavat lisäsuojaa auringolta ja antavat mahdollisuuden säädellä valon määrää tarkemmin. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja tyylikkäät ratkaisut, jotka täydentävät markiisien toimintaa.

Esimerkiksi rullaverhot ovat helppokäyttöisiä ja ne voidaan asentaa suoraan terassin kattoon tai seinään. Ne tarjoavat tehokkaan suojan auringonvalolta ja lisäävät yksityisyyttä. Tutustu verhokiskot: helppo ja kätevä ratkaisu kodin sisustukseen -sivuumme saadaksesi lisätietoa yhdistelmäratkaisuista.

Tutustu myös huolenpitoa liukuovista – ylläpitovinkit ja korjauspalvelut -sivuumme saadaksesi lisätietoa tuotteidemme huollosta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!