Miten lamelliverhot asennetaan? - Osio Oy

Miten lamelliverhot asennetaan?

Miten lamelliverhot asennetaan?

Valmistelut ennen asennusta

Kun olet päättänyt päivittää kotisi ilmeen uusilla lamelliverhoilla, ensimmäinen askel on varmistaa, että kaikki tarvittavat työkalut ja tarvikkeet ovat valmiina. Osiolta saat kaiken tarvittavan sujuvaan asennukseen. Varmista, että sinulla on käsillä ruuvimeisseli, porakone, mittanauha ja kynä merkintöjä varten.

Ennen kuin tilaat lamelliverhot, mittaa ikkuna huolellisesti. Tarkista leveys ylhäältä, keskeltä ja alhaalta varmistaaksesi, että saat tarkan koon. Korkeuden osalta mittaa haluamasi verhon pituus. Muista, että lamelliverhot voivat ulottua lattiasta kattoon tai ne voidaan asettaa vain ikkunan kokoiseksi.

Kannakkeiden asentaminen

Seuraava vaihe on kannakkeiden asentaminen. Merkitse kynällä porattavat reiät käyttäen mittaa tai viivainta, jotta varmistat kiinnikkeiden suoran linjan. Poraa reiät merkittyihin kohtiin ja kiinnitä kannakkeet ruuveilla paikoilleen. Tarkista vielä kerran, että kaikki on suorassa ja tukevasti kiinni ennen kuin jatkat.

Kannakkeiden asennuksen jälkeen on aika kiinnittää kisko paikoilleen. Kisko napsautetaan kannakkeisiin. Varmista, että kisko on tukevasti kiinni, jotta verhot liikkuvat sujuvasti avattaessa ja suljettaessa.

Lamellien kiinnittäminen

Kun kisko on paikoillaan, on aika kiinnittää lamellit. Aloita ripustamalla lamellit yksitellen kiskoon. Tämä on yksinkertainen prosessi, jossa lamellin yläpäässä oleva koukku kiinnitetään kiskossa olevaan liukuun. Varmista, että kaikki lamellit ovat samansuuntaisia ja suorassa.

Viimeistely ja käyttöönotto

Kun kaikki lamellit ovat paikoillaan, on aika viimeistellä asennus. Tarkista, että kaikki lamellit liikkuvat esteettä ja että mekanismi toimii oikein. Voit nyt säätää lamellien kulmaa haluamallasi tavalla säätönarun  avulla. Tämä mahdollistaa valon ja yksityisyyden hallinnan huoneessasi.

Onnittelut, olet nyt asentanut lamelliverhot onnistuneesti! Nauti uudesta sisustuselementistäsi ja sen tuomasta tyylikkyydestä ja toiminnallisuudesta. Jos sinulla on kysyttävää asennusprosessista tai tarvitset apua, me Osiolla olemme valmiita auttamaan. Yhteydenotot ja lisätiedot löydät täältä.

Huolto ja puhdistus

Lamelliverhojen huolto on tärkeää niiden pitkäikäisyyden kannalta. Pöly ja lika voivat kertyä lamelleihin ajan myötä, joten säännöllinen puhdistus on suositeltavaa. Puhdistus on helppoa: pyyhi lamellit kostealla liinalla ja anna kuivua. Älä käytä voimakkaita puhdistusaineita, jotka voivat vahingoittaa tekstiilimateriaalia.

Muista myös tarkistaa mekanismin toiminta aika ajoin. Jos huomaat, että lamellit eivät liiku sujuvasti tai mekanismi vaikuttaa jäykältä, voit ottaa yhteyttä meihin. Tarjoamme neuvoja ja palveluita, jotta verhosi pysyvät kauniina ja toimivina vuosien ajan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!