Miten Osion rullaverhot screen-kankaasta auttavat pitämään parvekkeen tai terassin viileänä - Osio Oy

Miten Osion rullaverhot screen-kankaasta auttavat pitämään parvekkeen tai terassin viileänä

Miten Osion rullaverhot screen-kankaasta auttavat pitämään parvekkeen tai terassin viileänä

Sisusta parveke tai terassi Osion rullaverhoilla

Osion rullaverhoja screen-kankaasta on erinomainen valinta, kun haluat pitää parvekkeen tai terassin viileänä. Nämä kätevät ja tyylikkäät rullaverhot tarjoavat tehokkaan suojan auringon lämmöltä ja haitallisilta säteiltä samalla kun ne säilyttävät esteettisen ilmeen tilassasi. Osion rullaverhot sopivat erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin yritystenkin tarpeisiin.

Tehokas suojakerros auringon lämmöltä

Osion rullaverhojen screen-kangas on suunniteltu suojaamaan parveketta tai terassia auringon lämmöltä. Tämä ainutlaatuinen kangas estää auringon säteiden lämmön ja valon pääsyn sisätiloihin, mikä auttaa pitämään tilan miellyttävän viileänä myös kuumimmilla kesäpäivillä. Samalla se tarjoaa myös riittävästi valoa huoneeseen, jotta voit nauttia luonnonvalosta ja kauniista maisemasta. Screen-kangas vähentää myös häikäisyä, jolloin voit nauttia parvekkeella tai terassilla oleskelusta mukavasti lukematta.

Moderni ja tyylikäs ratkaisu

Osion rullaverhot screen-kankaasta eivät ainoastaan tarjoa suojaa auringolta, vaan ne myös täydentävät tilan sisustusta ja luovat modernin ja tyylikkään ilmeen. Kangas on saatavana erilaisissa väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan vaihtoehdon. Laadukas valmistusmateriaali ja huolellinen viimeistely takaavat, että rullaverhot kestävät pitkään ja säilyttävät alkuperäisen ulkonäkönsä vuodesta toiseen.

Osion laadukkaat ratkaisut parvekkeellesi tai terassillesi

Osio on palveleva kaihdinvalmistaja, joka tarjoaa laadukkaita ratkaisuja tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen. Meidän valikoimastamme löydät tarvitsemasi kisko-, kaihdin-, aurinkosuojaus-, verho-, liukuovi- ja varusteratkaisut. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1999 lähtien, ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä. Huippulaatuisten tuotteiden valmistus ja asennus ovat erikoisalaamme, ja siksi takuumme on myös Suomen parhaita. Suosimme valmistusmateriaaleissa ekologisia vaihtoehtoja, joten voit hankkia Osion rullaverhot turvallisin mielin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!