Miten Osion rullaverhot screen-kankaasta parantavat asumismukavuutta - Osio Oy

Miten Osion rullaverhot screen-kankaasta parantavat asumismukavuutta

Miten Osion rullaverhot screen-kankaasta parantavat asumismukavuutta

Miten Osion rullaverhot screen-kankaasta parantavat asumismukavuutta

Tervetuloa Osion kotisivuille, joille olemme koonneet laajan valikoiman laadukkaita ratkaisuja tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen. Yhtenä päätoimialanamme on kaihdinvalmistus, ja haluamme nyt kertoa sinulle, miten Osion rullaverhot screen-kankaasta voivat parantaa asumismukavuutta.

Rullaverhoilla maksimaalista toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä kotiin

Osion rullaverhot screen-kankaasta ovat erinomainen valinta sekä toiminnallisuutensa että tyylikkyytensä vuoksi. Rullaverhoilla voit säädellä haluamasi määrän valoa ja lämpöä, luoden samalla yksityisyyttä kotiisi. Screen-kankaasta valmistettuna rullaverhot tarjoavat myös tehokkaan suojan auringon haitallisilta säteiltä ja lämmöltä, samalla säilyttäen näkymän ulos. Tämä mahdollistaa miellyttävän luonnonvalon pääsyn sisätiloihin, samalla kun suojaa häikäisyltä ja ylikuumenemiselta.

Screen-kankaan valinta rullaverhoihin tuo mukanaan myös muita etuja. Sen avulla voidaan taittaa valonheitto ja hajauttaa lämpöä, mikä puolestaan tekee kotisi viihtyisämmäksi ja tasaisemman lämpöiseksi. Screen-kangas on myös helppohoitoista, sillä se hylkii likaa ja pölyä. Voit pitää rullaverhot puhtaina ja siisteinä helposti pyyhkimällä kangasta kevyesti kostealla liinalla.

Osio – Sinun asumisen kumppanisi

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota laadukkaita ja toiminnallisia ratkaisuja, kuten Osion rullaverhot screen-kankaasta. Osio on palveleva varustetalo sekä rakennusliikkeiden luottokumppani. Olemme jo vuodesta 1999 lähtien palvelleet yrityksiä, julkishallintoa ja kotitalouksia kaihdin-, verho- ja varusteratkaisuissa luotettavasti ja laadukkaasti. Meillä on vankka ammattitaito valmistusmateriaaleissa ja asennustoiminnassa, mikä takaa tuotteidemme huippulaadun. Siksi voimme tarjota Suomen parhaita takuita tuotteistamme, jotka vaihtelevat 1-5 vuotta.

Osio suosii valmistusmateriaaleissaan ekologisia vaihtoehtoja ja noudattaa uusimpia ympäristöstandardeja. Näin voimme taata, että esimerkiksi Osion screen-kankainen rullaverho ei sisällä haitallisia aineita ja säilyttää samalla pitkän käyttöikänsä. Asumismukavuuden parantamisen lisäksi haluamme tarjota sinulle kestäviä ja luontoa säästäviä ratkaisuja kotiisi.

Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivimmat rullaverhot screen-kankaasta. Osio on täällä sinua varten – teemme tiloista toimivia ja asunnoista koteja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!