Miten valita oikeanlaiset sälekaihtimet parvekkeelle? - Osio Oy

Miten valita oikeanlaiset sälekaihtimet parvekkeelle?

Miten valita oikeanlaiset sälekaihtimet parvekkeelle?

Kuinka valita oikeanlaiset sälekaihtimet parvekkeelle?

Parveke on monen kodin suosittu oleskelutila, jossa voi nauttia raikkaasta ilmasta ja kauniista maisemista. Sälekaihtimet ovat erinomainen valinta parvekkeen lasituksen varustamiseen, sillä ne tarjoavat monia etuja, kuten valon säätelyn ja yksityisyyden takaamisen. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten voit valita oikeanlaiset sälekaihtimet parvekkeelle, jotta voit luoda viihtyisän ja toimivan tilan.

1. Mittaa lasituksen koko ja muoto huolellisesti

Ennen sälekaihtimien valitsemista on tärkeää mitata parvekkeen lasituksen koko ja muoto huolellisesti. Tarkka mittaus varmistaa, että sälekaihtimet asettuvat laseihin oikein ja antavat halutun lopputuloksen. Mittaamisessa kannattaa käyttää vesivaakaa ja mittanauhaa, jotta mitat saadaan tarkkoja.

Kun mittaat laseja, muista myös ottaa huomioon pokan koko ja syvyys, jotta sälekaiteet mahtuvat asettumaan kunnolla. Lisäksi saatat haluta valita erityisen muotoillut sälekaihtimet, kuten kaaret tai kulmat, mikäli parvekkeen ikkunat poikkeavat perinteisestä suorakulmaisesta muodosta. Huolellinen mittaus on avain onnistuneeseen sälekaihtimien valintaan parvekkeelle.

2. Valitse sopiva säleleveys ja materiaali

Sälekaihtimia on saatavana erilaisilla säleleveyksillä, leveydet ovat 16 ja 25 mm. Säleleveys vaikuttaa sekä valon määrään että näkymän ulkopuolelle. Suuremmat säleleveydet päästävät enemmän valoa sisään ja tarjoavat näkymän ulos, kun taas pienemmät säleleveydet tarjoavat enemmän yksityisyyttä ja valonsäätelyä.

Materiaalin valinnassa kannattaa ottaa huomioon sälekaihtimien kestävyys ja helppohoitoisuus. Osio tarjoaa ekologisia vaihtoehtoja, jossa säleet valmistetaan uusimpien ympäristöstandardien mukaisesti. Tämä takaa sekä korkean laadun että ympäristöystävällisyyden. Lisäksi hyvä huomioida, että säleiden maali ei sisällä haitallisia aineita, mikä tekee niistä turvallisen valinnan kotiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!