Näin valitset oikeanlaiset screen-kaihtimet parvekkeellesi tai terassillesi - Osio Oy

Näin valitset oikeanlaiset screen-kaihtimet parvekkeellesi tai terassillesi

Näin valitset oikeanlaiset screen-kaihtimet parvekkeellesi tai terassillesi

Suosittuja screen-kaihtimia parvekkeille ja terasseille

Osio on jo vuodesta 1999 lähtien palvellut yrityksiä ja kotitalouksia kaihdin-, verho- ja varusteratkaisuissa. Monipuolinen tarjoamamme sisältää laadukkaita ratkaisuja tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen. Yksi suosituimmista ratkaisuista parvekkeiden ja terassien varustamiseen ovat screen-kaihtimet.

Screen-kaihtimet tarjoavat useita hyötyjä tilan käytön ja auringonsuojauksen kannalta. Ne ovat suunniteltu myös ulkokäyttöön ja niiden kankaat ovat UV-säteilyä kestäviä. Tämä tarkoittaa, että ne pitävät tehokkaasti auringon lämmön ja haitalliset säteet loitolla, samalla kun takaavat, että tila pysyy viileänä ja miellyttävänä myös aurinkoisina päivinä.

Miten valita oikeanlaiset screen-kaihtimet?

Oikeanlaiset screen-kaihtimet parvekkeellesi tai terassillesi kannattaa valita huolellisesti, jotta ne vastaavat tarpeitasi ja sopivat tilan tyyliin. Tässä muutamia vinkkejä oikeanlaisen ratkaisun löytämiseksi.

Ensinnäkin, mieti millaisen auringonsuojan tarpeeseen haluat saavuttaa. Jos haluat estää täysin auringonvalon pääsyn sisätiloihin, valitse tiheämpi kangas. Tiheämpi kangas myös tarjoaa enemmän yksityisyyttä. Jos taas haluat säilyttää näköalan ulos, mutta estää silti auringon haitalliset säteet, valitse kevyempi kangas, joka sallii jonkin verran läpinäkyvyyttä.

Toiseksi, mieti millaisen ilmeen haluat luoda parvekkeellesi tai terassillesi. Valikoimassamme on erilaisia värejä ja malleja, jotka auttavat sinua luomaan haluamasi tyylin. Voit valita kangasvärin, joka sopii yhteen tilan muiden elementtien kanssa, tai valita rohkean kontrastin ja luoda näyttävän kokonaisuuden.

Osion screen-kaihtimien laadukkuus

Osio on palveleva varustetalo sekä rakennusliikkeiden luottokumppani. Me pidämme huolta asiakkaidemme tarpeista ja tarjoamme aina laadukkaita ratkaisuja. Screen-kaihtimemme valmistetaan omassa tehtaassamme käyttäen korkealuokkaisia raaka-aineita, jotka täyttävät uusimmat ympäristöstandardit. Näin voit olla varma, että tuotteet ovat kestäviä ja turvallisia käyttää.

Takuu on meille tärkeä asia. Siksi tarjoamme Suomen parhaat takuut tuotteestamme riippuen, 1-5 vuotta. Uskomme tuotteidemme laatuun ja kestävyyteen, ja siksi voimme tarjota pitkäaikaisen suojan ostamillesi screen-kaihtimille.

Ota siis yhteyttä Osioon ja anna meidän auttaa sinua valitsemaan oikeat screen-kaihtimet parvekkeellesi tai terassillesi. Meillä on pitkä kokemus alalta ja ammattitaitoinen tiimi, joka auttaa sinua valitsemaan parhaat ratkaisut tarpeisiisi. Kun valitset Osion, voit luottaa saavasi laadukkaat ja kestävät tuotteet, jotka tekevät tiloistasi toimivia ja asunnoistasi koteja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!