Osiolta löydät monipuolisesti vaihtoehtoja tyylikkääseen auringonsuojaukseen ja sisustamiseen. Meiltä saat mm. mittatilaustyönä tehdyt alumiinisälekaihtimet, puusälekaihtimet, parvekekaihtimet, rullaverhot, markiisit, liukuovet ja verhokiskot.

Sälekaihtimet

Anna meidän huolehtia yksityiskohdista – tilaa ilmainen suunnittelu ja mittakäynti, joka sopii aikatauluusi!

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja haluamme varmistaa, että nautit hankkimistasi tuotteista mahdollisimman pitkään. Siksi olemme tehneet mittauksen ja suunnittelun sinulle helpoksi – me hoidamme sen puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva aika mittamiehen vierailulle. Sinun ei tarvitse murehtia mittauksista, me huolehdimme niistä huolella ja tarkkuudella paikan päällä. Sinulle jää vain yksi tehtävä – ottaa yhteyttä ja pyytää mittamies paikalle.

Tilaa mittaus- ja suunnittelukäynti sähköpostilla, lomakkeella tai
soita 010 841 4400

  BS Parvekekaihtimet

  Jos kuitenkin haluat mitata itse, katso sälekaihtimien mittausohjeet sivustoiltamme.
  Itse mitatut tuotteet voit tilata kätevästi verkkokaupastamme kauppakoti.fi

  Asennus

  Voit tilata asennuksen Osion kautta tai asentaa itse.

  Asentajillamme on vankka ammattitaito, ja he ovat omistautuneita varmistamaan, että jokainen tuote asennetaan täydellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista laatua, ja siksi takuumme on yksi Suomen parhaista – tuotteesta riippuen voit luottaa jopa 1–5 vuoden takuuseen.

  Valitsemalla meidät saat paitsi laadukkaan tuotteen myös luotettavan kumppanin, joka panostaa asiakastyytyväisyyteen. Tutustu valikoimaamme ja anna laadun puhua puolestaan – me teemme kaikkemme, jotta kotisi saa parhaat mahdolliset tuotteet.

  Nollakorko on täällä taas