Parvekeverhot: 5 suosittua mallia - Osio Oy

Parvekeverhot: 5 suosittua mallia

Parvekeverhot: 5 suosittua mallia

Kun haluat lisätä yksityisyyttä, suojaa auringonpaisteelta tai vain tuoda lisää tyyliä parvekkeellesi, parvekeverhot ovat erinomainen valinta. Me ymmärrämme, että jokainen koti on yksilöllinen, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman parvekeverhoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja sisustustyyleihin.

Sälekaihtimet – luotettava klassikko

Parvekekaihtimet muuttavat parvekkeesi vaivattomasti kesäiseksi keitaaksi, jossa sekä ihmiset että kasvit nauttivat olostaan kuumallakin säällä. Parvekkeen ei ole tarkoitus muuttua saunaksi tai näyteikkunaksi, joten tehokas ratkaisu on käyttää 16 mm:n kapeista säleistä valmistettuja mikrosälekaihtimia. Ne eivät häiritse parvekelasien käyttöä, sillä ne kiinnitetään erikseen kuhunkin lasiin. Uuden tuotekehityksen ansiosta kaikki kaihtimen osat ovat ruostumatonta materiaalia, mikä takaa niiden pitkän käyttöiän.

Mittatilaustyönä valmistetut sälekaihtimet ovat tehokas keino säädellä valon ja lämmön määrää, ja ne suojaavat myös tehokkaasti uteliailta katseilta.

Pystylamelliverhot

Pystylamelliverhot ovat klassinen ja monikäyttöinen vaihtoehto, joka sopii erinomaisesti parvekkeille. Niiden suuret, pystysuuntaiset tekstiililamellit antavat tyylikkään ilmeen ja mahdollistavat valon ja näkyvyyden säätelyn kääntämällä lamelleja. Meiltä löydät eri värisiä ja kuviollisia pystylamelliverhoja, jotka voivat elävöittää parvekkeesi ilmettä samalla tarjoten toivomaasi yksityisyyttä.

Pystylamelliverhojen asennus on helppoa, ja ne ovat käytännöllinen ratkaisu myös suuremmille parvekelasituksille. Voit valita joko kattoon tai seinään kiinnitettävät kiskot, joiden avulla verhot liukuvat sujuvasti avattaessa ja suljettaessa.

Rullaverhot

Rullaverhot ovat suosittu valinta niiden yksinkertaisen ja siistin ulkonäön vuoksi. Ne sopivat mainiosti parvekkeille, joissa halutaan säädellä valon määrää tai luoda intiimimpi tunnelma. Meidän rullaverhovalikoimamme sisältää erilaisia materiaaleja ja värejä, joten löydät varmasti jotakin, joka sopii parvekkeesi tyyliin ja tarpeisiin.

Rullaverhojen käyttö on vaivatonta: voit vetää verhon alas haluamaasi kohtaan ja nostaa sen ylös, kun haluat nauttia avoimesta näkymästä. Ne ovat myös helppo pitää puhtaana, mikä on tärkeää ulkotiloissa, kuten parvekkeilla.

Plisee- eli vekkikaihtimet

Plisee- ja vekkikaihtimet ovat tyylikäs ja moderni ratkaisu parvekkeen ikkunoiden peittämiseen. Niiden ainutlaatuinen rakenne luo kauniita varjostuksia ja lisää tilan visuaalista mielenkiintoa. Valikoimastamme löytyy eri sävyisiä ja kuviollisia tekstiilikaihtimia, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen.

Nämä kaihtimet ovat erityisen käteviä, sillä ne voidaan asettaa ikkunaan ylhäältä alas tai alhaalta ylös, antaen sinulle mahdollisuuden säädellä yksityisyyttä ja valoa juuri niin kuin haluat. Ne ovat myös tilaa säästäviä, sillä ne eivät vie paljon tilaa ikkunan edestä.

Paneeliverhot

Paneeliverhot ovat elegantti ja käytännöllinen valinta parvekkeelle. Ne koostuvat useista suorista kangaspaneeleista, jotka liikkuvat kiskoilla ja voivat toimia tilanjakajina tai ikkunoiden peittona. Meidän paneeliverhovalikoimamme sisältää monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat niin minimalistiseen kuin runsaampaankin sisustukseen.

Paneeliverhojen avulla voit helposti säädellä tilan valoisuutta ja yksityisyyttä. Ne ovat myös helppo asentaa ja huoltaa, mikä tekee niistä suositun valinnan monenlaisiin koteihin. Valitsemalla paneeliverhot voit tuoda parvekkeellesi ripauksen modernia eleganssia.

Parvekeverhojen valinta voi olla haastavaa, mutta me olemme täällä auttamassa sinua löytämään täydellisen ratkaisun. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä parvekeverhot, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Ota yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!