Pliseekaihtimien hoito ja puhdistusvinkit - Osio Oy

Pliseekaihtimien hoito ja puhdistusvinkit

Pliseekaihtimien hoito ja puhdistusvinkit

Miten hoitaa pliseekaihtimia oikein?
Pliseekaihtimet ovat mainioita ikkunoiden suojaajia, jotka tarjoavat sekä yksityisyyttä että säätömahdollisuuksia valon määrään. Jotta pliseekaihtimesi säilyvät hyväkuntoisina ja pitkäikäisinä, on tärkeää tietää, miten niitä tulee hoitaa ja puhdistaa.

Ensinnäkin, säännöllinen pölyjen poistaminen on avainasemassa pliseekaihtimien hoidossa. Voit käyttää pehmeää harjaa tai pölynimurin suulaketta, jotta saat poistettua pölyt kaihtimien taitoksista. On suositeltavaa tehdä tämä vähintään kerran kuukaudessa pitääksesi kaihtimesi puhtaina ja toimivina.

Toiseksi, pidä mielessä, että pliseekaihtimia ei saa koskaan pestä vedellä. Sen sijaan voit käyttää tahrattomia tai kevyesti kostutettuja kangasliinoja puhdistaaksesi kaihtimen pinnan. Vältä hankaamista tai voimakasta kitkaa, jotta et vahingoita kaihtimen materiaalia tai sen pinnoitetta.

Miten puhdistaa ja ylläpitää pliseekaihtimien liikkuvuutta?
Pliseekaihtimien liikkuvuuden ylläpitäminen on tärkeää, jotta niitä voidaan säätää helposti ja saavuttaa haluttu määrä valoa tai yksityisyyttä. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit pitää pliseekaihtimesi liikkuvina ja toimivina pitkään.

Ensinnäkin, varmista, että kaihtimesi eivät ole turhan tiukalla tai löysällä. Liian tiukka pliseekaihdin voi hankaloittaa sen liikkuvuutta, kun taas liian löysä saattaa estää sen pysymisen halutussa asennossa. Tarvittaessa voit säätää kaihtimen jännitettä seuraamalla valmistajan antamia ohjeita.

Toiseksi, voit käyttää silikonipohjaista voiteluainetta tai talkkijauhetta lisätäksesi pliseekaihtimien liukuvoimaa. Pieni määrä voiteluainetta tai talkkijauhetta tulee levittää kaihtimien liukuosiin ja varovasti hieroa niitä sormilla, jotta voiteluaine pääsee levittymään tasaisesti. Tämä auttaa estämään kaihtimien takertumisen liikuttaessa niitä ylös tai alas.

Osio on Suomen johtava kaihdinvalmistaja, joka tarjoaa korkealaatuisia pliseekaihtimia ja muita erilaisia ikkunavarusteratkaisuja. Meidän tuotteemme valmistetaan omassa tehtaassamme käyttäen vain parhaita raaka-aineita ja viimeisimpiä ympäristöstandardeja. Voit luottaa siihen, että Osion pliseekaihtimet tarjoavat paitsi toimivuutta ja säätömahdollisuuksia, myös kestävyyttä ja helppohoitoisuutta.

Tiedäthän, että olemme täällä auttamassa sinua kaikissa tarpeissasi pliseekaihtimien hoitoon ja puhdistukseen liittyen. Voit ottaa meihin yhteyttä osio.fi-verkkosivuillamme tai soittaa meille numeroon 010 841 4400. Osio toivottaa sinulle aurinkoista ja toimivaa päivää pliseekaihtimiesi parissa!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!