Rakenna unelmakotisi Osion avustuksella - Osio Oy

Rakenna unelmakotisi Osion avustuksella

Rakenna unelmakotisi Osion avustuksella

Olemme vuodesta 1999 palvelleena kaihdinvalmistajana ja varustetalona tehneet tiloista toimivia ja asunnoista koteja. Yrityksemme, Osio Oy, on palveleva varustetalo, jonka kanssa yhteistyö on luotettavaa ja laadukasta. Tarjoamme monipuolisen valikoiman sisustus- ja varustusratkaisuja, jotka tekevät kodistasi entistä viihtyisämmän ja toimivamman.

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Siksi valmistamme suurimman osan tuotteistamme omassa tehtaassamme Suomessa. Näin voimme taata tuotteidemme huippulaadun ja kestävyyden. Käytämme valmistusmateriaaleissa ekologisia vaihtoehtoja, kuten ympäristöystävällisiä ja haitattomia maaleja.

Laadukkaat ratkaisut tiloihin ja koteihin

Tarjoamamme ratkaisut kattavat kaiken, mitä tarvitset tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen. Meiltä löydät laadukkaat kisko-, kaihdin-, aurinkosuojaus-, verho-, liukuovi- ja varusteratkaisut, jotka sopivat niin yksityiskoteihin kuin yritystiloihinkin. Huippulaatuisten tuotteidemme valmistus ja asennus ovat erikoisalaamme, ja takuumme onkin Suomen parhaita, tuotteesta riippuen 1-5 vuotta.

Kaihtimet ovat yksi erikoisosaamisalueistamme. Valmistamme ja asennamme erilaisia kaihdinratkaisuja, kuten pystylamellit, rullakaihtimet, puusäle- ja alumiinikaihtimet sekä markiisit. Kaihtimillamme voit säädellä valon määrää ja suojata tilasi auringon säteiltä. Samalla luot tiloihisi viihtyisyyttä ja yksityisyyttä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!