Säädä valon määrää parvekkeella screen-verhojen avulla - Osio Oy

Säädä valon määrää parvekkeella screen-verhojen avulla

Säädä valon määrää parvekkeella screen-verhojen avulla

Valon määrä parvekkeella voi vaikuttaa merkittävästi asumismukavuuteen ja viihtyvyyteen. Liikaa auringonvaloa voi aiheuttaa kuumuutta ja häikäisyä, kun taas liian vähän valoa voi tehdä tilasta tunkkaisen ja pimeän. Ratkaisuna tähän ongelmaan ovat screen-verhot, jotka mahdollistavat valon määrän säätämisen helposti ja kätevästi. Osio, johtava kaihdinvalmistaja, tarjoaa laadukkaita screen-verhoja, joilla voit hallita parvekkeesi valon määrää juuri haluamallasi tavalla.

Screen-verhot tarjoavat monia etuja parvekkeen valon hallinnassa. Verhot on valmistettu erityisestä materiaalista, joka vaikuttaa lämpöä ja valoa vähentävästi. Näin voit nauttia miellyttävästä valaistuksesta ilman liikaa auringon aiheuttamaa kuumuutta tai häikäisyä. Verhot myös suodattavat haitallisia auringon säteitä, joten voit oleskella parvekkeella turvallisesti ilman suoraa altistumista UV-säteilylle.

Osio – Luotettava kaihdinvalmistaja

Osio on johtava kaihdinvalmistaja, jolla on vankka kokemus tarjota laadukkaita ratkaisuja tiloihin ja koteihin. Olemme palvelleet yrityksiä ja kotitalouksia kaihdin-, verho- ja varusteratkaisuissa jo vuodesta 1999 lähtien. Uskomme, että tilojen tulee olla toimivia ja asuntojen kotoisia. Siksi tarjoamme monipuolisia ratkaisuja, joiden avulla voit varustaa ja sisustaa tilasi laadukkaasti ja käytännöllisesti.

Tuotteemme valmistetaan omassa tehtaassamme, ja käytämme vain korkealuokkaisia raaka-aineita. Huippulaatuisten tuotteiden valmistus ja asennus ovat erikoisalaamme, ja siksi takuumme on myös Suomen parhaita, tuotteesta riippuen 1-5 vuotta. Panostamme myös ekologisiin vaihtoehtoihin valmistusmateriaaleissa, kuten uusimpien ympäristöstandardien mukaisiin säleisiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kestäviä ja turvallisia ratkaisuja, jotka parantavat asumismukavuutta ja ympäristön hyvinvointia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!