Suojaa auringonpaisteelta ja uteliailta katseilta pystylamelliverhoilla - Osio Oy

Suojaa auringonpaisteelta ja uteliailta katseilta pystylamelliverhoilla

Suojaa auringonpaisteelta ja uteliailta katseilta pystylamelliverhoilla

Osio on arvostettu kaihdinvalmistaja, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen. Meidän yli 20 vuoden kokemuksemme alalla ja laaja tuotevalikoimamme tekevät meistä palvelevan varustetalon sekä rakennusliikkeiden luottokumppanin.

Aurinko voi olla ihana, mutta ajoittain voimakas auringonpaiste voi aiheuttaa haittaa ja epämukavuutta. Joskus tarvitsemme keinoja suojata tilat auringonsäteiden liialliselta lämmöltä ja häikäisyltä. Tähän tarpeeseen pystylamelliverhot ovat erinomainen ratkaisu.

Tyylikkyyttä  ja yksityisyyttä

Osion pystylamelliverhot on suunniteltu tarjoamaan paitsi tehokasta aurinkosuojaa myös tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä tiloihin. Näiden monipuolisten verhojen avulla voit säätää valon määrää ja suuntaa sisätiloissa, samalla kun suojaat katseilta ja luot yksityisyyttä.

Pystylamelliverhot sopivat täydellisesti sekä kotikäyttöön että yritystiloihin, kuten toimistoihin ja hotelleihin. Voit valita useista eri materiaaleista ja väreistä, joten löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivat verhot. Korkealuokkaiset raaka-aineet, joita käytämme verhojemme valmistuksessa, takaavat niiden pitkän käyttöiän ja kestävyyden.

Ammattitaitoista valmistusta ja asennusta

Meidän huippulaadukkaat pystylamelliverhomme valmistetaan omassa tehtaassamme, käyttäen vain parhaita raaka-aineita. Tekemämme verhot valmistetaan uusimpien ympäristöstandardien mukaisesti, mikä tekee niistä ekologisen valinnan. Pystylamelliverhoissa ei ole haitallisia aineita, joten voit huoletta käyttää verhojamme lastenkin huoneissa.

Asentajillamme on vankka ammattitaito ja he huolehtivat verhojen asennuksesta luotettavasti ja laadukkaasti. Voit luottaa siihen, että verhot toimivat moitteettomasti ja täyttävät tarpeesi. Tarjoamme myös takuun tuotteillemme, joka vaihtelee tuotteesta riippuen 1-5 vuoteen.

Joten jos haluat suojata tilasi auringonpaisteelta ja uteliailta katseilta, valitse Osion pystylamelliverhot. Tarjoamme parhaat ratkaisut tilojesi varustamiseen ja sisustamiseen yli 20 vuoden kokemuksella alalta. Ota yhteyttä meihin ja autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat pystylamelliverhot.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!