Suojaa lasitettu terassi rullaverhoilla - Osio Oy

Suojaa lasitettu terassi rullaverhoilla

Suojaa lasitettu terassi rullaverhoilla

Lasitettu terassi tarjoaa suojaa ja viihtyisyyttä kotiin

Lasitettu terassi on monelle suomalaiselle kotitaloudelle tärkeä osa asumista. Se tarjoaa suojaa sateelta, tuulelta ja pölyltä, samalla mahdollistaen nautinnollisen ulkoilukokemuksen läpi vuoden. Lasitettu terassi on kuin lisähuone, jossa voi viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa tai vain rentoutua omassa rauhassa.

Kaihdinvalmistaja Osio ymmärtää lasitetun terassin merkityksen ja tarjoaa laadukkaita ratkaisuja sen varustamiseen. Osion rullaverhot ovat täydellinen valinta terassin suojaamiseen sekä säätämiseen eri vuodenaikoina. Rullaverhoilla voit säädellä valon ja lämmön määrää, luoda tarvittavaa yksityisyyttä sekä suojata terassisi tuulilta ja hyönteisiltä.

Rullaverhot tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia lasitetulle terassille

Osion rullaverhot ovat tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä. Niiden avulla voit luoda halutessasi lisätilaa terassille, kun ne ovat rullattuina ylös. Terassin ollessa lasitettu, voit myös hyödyntää rullaverhojen läpinäkyvää kangasta mukavana suojana auringonpaistetta vastaan.

Osion rullaverhot ovat valmistettu kestävistä materiaaleista ja ne kestävät hyvin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Verhojen asennus on helppoa ja nopeaa, ja meiltä saat myös ammattitaitoisen asennuspalvelun tarvittaessa. Räätälöimme verhot aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jotta ne sopivat täydellisesti juuri sinun lasitetulle terassillesi.

Osio – luotettava kaihdinvalmistaja jo vuodesta 1999

Osio on palveleva varustetalo ja rakennusliikkeiden luottokumppani. Olemme palvelleet yrityksiä, julkishallintoa ja kotitalouksia kaihdin-, verho-, markiisi- ja varusteratkaisuissa jo kahden vuosikymmenen ajan. Meiltä löydät tarvitsemasi kisko-, kaihdin-, aurinkosuojaus-, verho-, liukuovi-, markiisi- ja varusteratkaisut, jotka lähes kaikki valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista omassa tehtaassamme.

Asennamme tuotteemme ammattitaitoisesti ja luotettavasti, ja takuumme on yksi markkinoiden parhaista. Osion tuotteet kestävät aikaa ja tarjoavat elämääsi lisämukavuutta ja turvallisuutta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!