Balkong och terrass persienner  

Normalpriser från €125/m2

BS-balkongpersiennen är det senaste inom sol- och insynsskydd för balkongen. Produkten är särskilt utvecklad med fokus på användarvänlighet.

Användningen av vikpersiennen underlättas av en stilren dragspelslist både överst och nederst. För lamellpersiennen finns dragspelslisten nertill.

Materialet består av vikduk med reflekterande baksida eller aluminiumlameller.

Lamellpersiennerna tillverkas i hållbart aluminium enligt kundens mått, och de är användarvänliga samt kräver minimalt med skötsel i vardagen. De passar alla typer av balkongglasmodeller och är designade för att klara av utmanande väderförhållanden.

Den eleganta grå metallfärgen smälter sömlöst samman med fasaden och färgerna på balkongglasen, utan att ta uppmärksamheten från utsikten. Beställ nu dessa högkvalitativa persienner till din balkong!

 • BS ParvekekaihtimetSälförslutande persienn
 • Lameller och låda i aluminium
 • Passar alla glaspartier
 • Förhindrar uppvärmning och bländning
 • Ökar integriteten
 • Gör balkongen till ett extra rum
 • Öppna och skjut fönster – persienner följer med
 • Tillverkas efter mått
 • Välj silver eller med perforerade lameller
 • Fråga om vår mät- och installationservice
 • Vi hjälper gärna!

Balkongpersienner skapar enkelt en sommaroas där människor och växter trivs även under hettan. Balkongen ska inte vara en bastu eller en skyltfönster, så den mest effektiva lösningen är mikrolamellpersienner tillverkade av 16 mm smala lameller. De hindrar inte rörligheten hos balkongglasen, eftersom de installeras på varje glas separat. Med vår nya unika produktutveckling är alla delar av persiennen tillverkade av rostfritt material, vilket säkerställer persiennernas långa livslängd.

”Persiennerna som installerades på min inglasade balkong var verkligen en lysande lösning. Balkongen är inte alls en bastu, inte ens under den här varma sommaren, och ändå ger de lätta persiennerna tillräckligt med ljus och en fin utsikt. Er service var pålitlig, och de skräddarsydda persiennerna installerades professionellt och fungerar utmärkt. Det var en privatperson som rekommenderade er till mig, och jag kommer definitivt att rekommendera er tjänst vidare. Med vänliga hälsningar, Sisko T.”

Balkong persienner i genomförandet av solskydd

Den typiska solskyddslösningen för balkonger utförs genom att montera 16 mm persienner i de övre rörliga glasen. Färgalternativen är mattsilver och mattvit, de mest effektiva tonerna som reflekterar solens strålar. I de fasta nedre glasen monteras vanligtvis 25 mm persienner, som har ett bredare färgutbud. De vanligaste färgvalen för nedre glasen är mattsilver, mattvit och pärlemorskimrande grafithgrå. Som alternativ finns också perforerade lameller, vilka håller värmen ute samtidigt som de släpper igenom ljus. Perforerade lameller kan fås i silver och vitt för både 16 mm och 25 mm persienner.

Andra alternativ

Vi tillverkar, säljer och installerar även tygbaserade alternativ till persienner. Från vårt omfattande utbud av produkter och tyger hittar du veckgardiner, rullgardiner, vertikala lamellgardiner och panelgardiner som passar din balkonginredning enligt dina önskemål. Den mest effektiva skyddet för balkongen erbjuds av genomskinliga screen-tyger, som håller solens strålar och värmeeffekter utanför samtidigt som de förhindrar bländning. Screen-gardiner passar perfekt på balkonger där värmeisolering önskas utan att skymma utsikten. Vi erbjuder också markiser för balkonger, terrasser och fönster.

Ladda ner broschyren för balkongpersienner här

Ladda ner mätinstruktionerna här

Ladda ner installationsanvisningarna här

Se produktvideon här

Se användningsvideon här

Direkt från tillverkaren: balkongrullgardiner, balkongrullgardiner, balkongrullgardiner, balkongrullgardiner, balkongrullgardiner, prisvärda balkongrullgardiner, inglasade balkongrullgardiner, balkongpersienner Lumon, balkongrullgardiner Nika, balkongrullgardiner Riikku, balkongrullgardiner Jokke, balkongpersienner Alutec, balkongpersienner Täck, balkongpersienner FinnFasad, balkongpersienner IT-Lasitus, balkongpersienner Malmerk, balkongpersienner Optimi, balkongpersienner Parzi, balkongpersienner Skaala, balkongpersienner Smartglas, balkongpersienner Sopu, balkongpersienner finsk balkongteknik, balkongpersienner Tamglass