Liukuovet

Laaja valikoima erilaisia liukuovia. Valikoimassamme peililiukuovet, kapeat SlimLine-liukuovet, vahvat DuoLine-liukuovet, tilanjako-ovet ja verhokiskot.

Liukuovet – SlimLine

SlimLine peililiukuovet sopivat lähes minne vain, koska ne vievät vain 3,6 cm kaapiston syvyydestä. Peilien avartama siisti eteinen antaa tyylikkään ensivaikutelman kodistasi tai toimistostasi.

Liukuovet – DuoLine

DuoLine-liukuovet alumiinikehyksillä ovat paras vaihtoehto suurten ja keskisuurten kokonaisuuksien liukuoviksi. DuoLine-ovet ovat vahvat ja liukuvat uskomattoman kevyesti ja äänettömästi.

Tilanjako-ovet

Alakiskoton tilanjakaja, joka kerää katseet, mutta myös piilottaa niiltä! Liukuovet liukuvat kevyesti ja turvallisesti ja saat ne aina omien mittojen ja toiveiden mukaan.

Verhokiskot

Verhokiskomallistomme on kattava valikoima mallisuojattuja kiskoja, joilla ratkaiset kodin ja toimiston erilaiset tarpeet. Osassa on integroituna etulista, kun haluat pitää nipistimet piilossa. Osa on taivuteltavaa kiskoa esimerkiksi mutkittelevaa tilanjakajaa tai suihkuverhoja varten.

Asennusohjeet

Ammattitaitoinen asennuspalvelumme on käytössäsi lähes joka puolella Suomea. Ovet on mahdollista asentaa myös itse helppojen asennusohjeidemme avulla ja ovet voit tilata suoraan tehtaalta helposti soittamalla tai sähköpostitse.