Skjutdörrar

Högkvalitativa skjutdörrar från Osio – En vacker dörryta och en känsla av rymd i lägenheten.

Skjutdörrar är ett vackert inredningselement och samtidigt ett mycket praktiskt sätt att spara utrymme. Utöver hallen lämpar sig skjutdörrar även för t ex sovrum och kök.

Vår smalaste skjutdörr (SlimLine) upptar endast 3,6 cm av skåpets djup. Tack vare de justerbara hjulen på den nedre profilen glider dörren lätt som en fjäder. Om så önskas kan dörren delas av en eller flera skiljelister.

I vårt utbud finns spegelskjutdörrar, smala SlimLine-skjutdörrar, starka DuoLine-skjutdörrar, skiljedörrar och gardinskenor.

Högkvalitativa skjutdörrar är en skräddarsydd produkt.

myynti@osio.fi tai 010 841 4400

Skjutdörrar – SlimLine

SlimLine spegelskjutdörrar passar nästan överallt, eftersom de bara tar upp 3,6 cm av skåpets djup. En ren hall breddad med speglar ger ett elegant första intryck av ditt hem eller kontor.

Skjutdörrar – DuoLine

DuoLine skjutdörrar med aluminiumramar är det bästa alternativet för skjutdörrar för stora och medelstora byggnader. DuoLine dörrar är starka och glider otroligt lätt och ljudlöst.

Skiljedörrar

En rumsavdelare för en källare som fångar blickarna, men som också döljer det för dem! Skjutdörrarna glider enkelt och säkert och du kan alltid få dem efter dina egna mått och önskemål.

Installation

Vår professionella installationstjänst står till ditt förfogande nästan överallt i Finland. Du kan enkelt beställa dörrarna direkt från fabriken genom att ringa eller mejla.