Markiser

Titta på tygerna!

Med hjälp av en markis skyddar du terrassen från för mycket sol och lätt regn på ett stilrent och säkert sätt. Markisen minskar bländning i lägenheten och kan hjälpa till att spara upp till 80 % på luftkonditioneringskostnaderna. I vårt utbud hittar du terrass och fönstermarkiser för hem och företag. Markisen ger fastigheten en stilren och personlig look och gör sommaren roligare! Vem skulle inte vilja ha ett extra utrymme för sommaren, där de kan koppla av, äta och läsa skyddade från värme, bländning och öronbedövande regn? För alla specialtillverkade markiser kan du fritt välja färg på tyget och profilen. Du kan också bestämma formen på frontetiketten själv eller utelämna den. Vi tillverkar alla våra skräddarsydda markiser själva, så våra leveranstider är snabba!

Kvalitetsmaterial

Vi ser till att våra markiser håller bästa möjliga kvalitet. Materialen är testade för att klara det nordiska klimatet både sommar och vinter. Markiser har därför en lång livscykel och är lätta att underhålla. Tygmaterialet är icke-blekande akryl som stöter bort vatten, smuts och föroreningar. Dessutom förhindrar den värmepenetrering och UV-strålning upp till 100 %. I vårt färgutbud hittar du en mängd olika färger och färgkombinationer.

Strukturdelarna är av europeisk kvalitet. Aluminiumprofiler och pressgjutna aluminiumdelar säkerställer en perfekt funktion och lång livslängd för markisen. Du kan välja manuell, elektrisk eller automatisk drift som mekanism. När det gäller din egen komfort och förtältets livslängd är det bästa alternativet en automatisk mekanism. I det här fallet känner markisen av när solskydd behövs och när vädret är så hårt att det är värt att rulla upp. Du kan också styra den automatiska markisen med en strömbrytare eller fjärrkontroll.

Professionell design och mätning.

Att köpa precis rätt typ av markis kräver att många olika saker tas i beaktande, så vi rekommenderar att vår representant besöker platsen för att planera den bästa möjliga lösningen med dig. Alla våra säljare är erfarna proffs och de mäter förtältet åt dig. Genom att kontakta oss direkt är du ett steg närmare ett mer stilrent och bekvämt hem/kontor.

Ett mät- och planeringsbesök finns tillgängligt i vårt verksamhetsområde (Södra Finland – i andra områden betjänas du av våra auktoriserade återförsäljare). I huvudstadsregionen är vår mättjänst gratis. Kontakta oss, så planerar vi tillsammans det bästa alternativet för dig.

Terrassmarkis med eller utan motor

Osio Perla

Den populäraste av terrassmarkiserna är vår modell Osio Perla, vars färdiga utseende kombineras med marknadens mest hållbara komponenter och användarvänlighet.

Osio Diamante

Som en extra bekvämlighet erbjuder terrassmarkisen Osio Diamante möjligheten att justera lutningen, så att du bäst kan skydda dig mot bländningen från solen som skiner underifrån.

Fönstermarkis

Båda fönstermarkismodellerna finns med valfritt tyg i vår kollektion. Profilens färgalternativ är vit, grafitgrå och silvergrå.

Osio Gemma

Den vevmanövrerade fönstermarkisen skyddar effektivt fönstren från den gassande solen. Fönstermarkiser kan vara upp till sex meter breda, vilket gör att många fönster får plats under samma markis.

Osio Dora

Den bandstyrda Osio Dora fönstermarkisen är populär på grund av sin enkla användning. Markisens vinkel kan justeras inifrån lägenheten med hjälp av tejpen.
<!–

Osio Giotto Katosmarkiisi

–>
Till inspirationsgalleriet!