Rullaverhot

Rullaverhot terassille ja parvekkeelle

Rullaverhot ovat ihanteellinen valinta terassien ja parvekkeiden suojaamiseen liialliselta kuumuudelta ja valolta. Valmistamme tilauksesta laadukkaat rullaverhot asiakkaiden mittojen mukaan, käyttäen teknistä screenkangasta, joka suodattaa liiallisen valon ja kuumuuden, mutta säilyttää silti maiseman. Kangas on läpinäkyvyydeltään 3%, joka takaa yksityisyyden mutta sallii silti valon pääsyn. Rullaverhot sopivat erityisen hyvin lasitetuille terasseille ja parvekkeille.

Screen rullaverhot parvekkeella

Pliseekaihtimet

Vekkikaihdin on monipuolinen aurinko- ja näkösuoja parveke- ja terassilaseihin. Kaihtimessa on säädettävät asetukset, jotka soveltuvat aina tilanteeseen. Vekkikaihtimen voi avata ylhäältä, alhaalta tai molemmista suunnista samanaikaisesti. Kaihtimilla voit luoda upeita ja monipuolisia valaistusratkaisuja parvekkeellesi. Ne sopivat erityisesti parvekkeille, joissa halutaan näkösuojaa alhaalta tai katselukorkeudelta, mutta halutaan päästää luonnonvaloa ylhäältä.

Vekkikaihtimet ovat laadukkaita ja suunniteltu Suomessa. Ne valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan käsityönä.

Siirry verkkokauppaan

Vekkiverhot parvekkeella

Pystylamellit

Pystylamelliverhot sopivat erinomaisesti myös parvekkeen verhoiluun. Ne tarjoavat suojan auringonpaisteelta ja uteliailta katseilta, samalla kun ne luovat tyylikkään ja modernin ilmeen parvekkeelle. Pystylamelliverhojen säädettävyyden ansiosta niitä voi käyttää myös tilanteissa, joissa halutaan suojaa auringolta, mutta halutaan myös säilyttää näkymä ulos.

Parvekkeen pystylamelliverhoja on saatavilla eri väreissä ja leveyksissä, joten ne voidaan valita sopimaan parvekkeen sisustukseen ja käyttötarkoitukseen. Niiden asentaminen on helppoa ja nopeaa, joten ne ovat erinomainen valinta parvekkeen verhoiluun.

Pystylamelliverhot