Plisee- eli vekkikaihtimet

BS-parvekekaihdin on uuden sukupolven aurinko-ja näkösuoja parvekkeelle. Tuotekehittelyssä on panostettu erityisesti käytettävyyteen.

Vekkikaihtimen käyttöä helpottaa ylä- ja alareunassa oleva tyylikäs vedinlista. Sälekaihtimessa vedinlista on alareunassa.

Materiaalina on heijastavalla taustalla pinnoitettu vekkikangas tai alumiinisäle. Kaihtimella saat parvekkeelle helteelläkin miellyttävät olosuhteet.

Plisee- eli vekkikaihdin on monikäyttöinen ja käytännöllinen aurinko- ja näkösuoja, joka soveltuu erityisesti parvekkeiden ja terassilasien käyttöön. Vekkikaihtimia on helppo säätää tarpeen mukaan, sillä niitä voi avata ylhäältä, alhaalta tai molemmista suunnista samanaikaisesti. Tämä mahdollistaa monipuoliset valaistusratkaisut ja tarjoaa yksityisyyttä silloin kun sitä tarvitaan.

Vekkikaihtimien käyttö on erityisen hyödyllistä parvekkeilla, joissa halutaan säätää näkösuojaa ja samalla päästää luonnonvaloa sisään. Kaihtimien avulla voit luoda juuri sinulle sopivan tilan, joka vastaa tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Laadukkaat vekkikaihtimet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja ne valmistetaan aina tilauksesta asiakkaiden mittojen mukaan. Voit luottaa siihen, että vekkikaihtimesi ovat kestäviä, toimivia ja tyylikkäitä, ja että ne tarjoavat sinulle miellyttävän oleskelutilan parvekkeellasi tai terassillasi vuodesta toiseen.

Siirry verkkokauppaan

Lataa parvekekaihdinesite tästä

Vekkiverhot parvekkeella