Pystylamelliverhot parvekkeelle tai terassille

Anna parvekkeellesi tai terassillesi tyylikäs ja ajaton ilme pystylamellikaihtimilla. Me valmistamme räätälöityjä pystylamellikaihtimia parvekekäyttöön valitsemallasi tavalla: pimentävänä, läpikuultavana (Screen) tai valoa läpäisevänä.

Pystylamellikaihtimet ovat erinomainen valinta moderneille ja linjakkaalle parvekkeelle tai terassille. Ne tarjoavat tehokkaan suojan auringolta ja uteliailta katseilta.

Pystylamellikaihtimet sopivat erityisesti lasitetuille parvekkeille ja terasseille, joissa halutaan estää näkyvyys ja liikaa auringonpaahdetta. Pystylamellikaihtimia on helppo liikutella sivusuunnassa, ja ne voidaan tarvittaessa niputtaa sivuun, jolloin näkyvyys on täysin esteetön tai lasitukset voidaan avata.

Pystylamellikaihtimia on helppo säätää, sillä lamellien kulmaa kääntämällä voit säätää näkyvyyttä ja valon määrää. Täysin pimentävän, valoa läpäisevän ja läpikuultavan vaihtoehdon lisäksi meillä on runsaasti eri värejä ja kangasvaihtoehtoja.

Pystylamellikaihtimet asennetaan parvekkeen kattoon kiinnitettävään kiskoon. Pystylamellikaihtimet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä, ja ne ovat saatavana 127 mm ja 89 mm leveinä. Pystylamellikaihtimet sopivat erinomaisesti korkeisiin tiloihin, joihin muut vaihtoehdot eivät sovellu.

Tilaa nyt omat pystylamellikaihtimesi parvekkeelle tai terassille ja anna tilallesi tyylikäs ilme sekä tehokas suojautuminen auringolta ja katseilta.

Pystylamelliverhot

Tekniset tiedot

Kangasvalikoima: Laaja mallisto laadukkaita eurooppalaisia kankaita
Kangasmateriaali: Polyesteri. Screen: polyesteri-PVC-sekoite
Lamellin leveydet: 127 mm / 89 mm
Yläkotelo: Valkoiseksi polttomaalattu alumiini
Kaihtimen leveys: Max. 580 cm
Kaihtimen korkeus: Ei rajoitusta
Asennustavat: Seinään tai kattoon
Muuta: Saatavana myös vinoihin tai pyöreisiin ikkunoihin.

 

Lamellin mittausohje:

A) Seinäkiinnitys

 

Mittaa valoaukon leveys ja korkeus. Lisää leveyteen ja korkeuteen halutut ylitykset

B) Kattokiinnitys

 

Mittaa valoaukon leveys ja korkeus. Vähennä leveydestä n. 1 cm ja korkeudesta n. 1-3 cm
Mittaus:

 

Lataa pystylamelliverhojen mittausohje