Rullaverhot screen-kankaasta terassille ja parvekkeelle

Haluatko viettää enemmän aikaa parvekkeellasi tai terassillasi, mutta kuumuus ja liiallinen auringonpaiste haittaavat? Ratkaisu on laadukas rullakaihdin screen-kankaasta. Screenkaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä, joten ne sopivat täydellisesti juuri sinun parvekkeellesi tai terassillesi.

Screen-kangas suodattaa tehokkaasti auringonvaloa ja lämpöä, mutta säilyttää samalla näkymän ympäröivään maisemaan. Kangas on läpikuultava, mutta sen tiheyttä voi valita useasta eri vaihtoehdosta. Tiheämmät kankaat suodattavat auringonvaloa voimakkaammin, ja värin valinnalla voi vaikuttaa lämpösäteilyyn. Vaaleat värit heijastavat enemmän auringonvaloa, kun taas tummemmista väreistä näkee paremmin läpi.

Screen-kaihtimet ovat erittäin monikäyttöisiä ja helppoja pitää puhtaina. Ne soveltuvat erinomaisesti lasitetuille terasseille ja parvekkeille sekä avoterassien ja -parvekkeiden käyttöön. Screenkaihtimilla voit luoda viihtyisän ja käytännöllisen oleskelutilan ulkona. Tilaa mittatilauksena valmistettavat rullakaihtimet Screen-kankaasta ja nauti auringonpaisteesta ilman haittoja.

Tärkeimmät ominaisuudet rullaverhoissamme ovat:
  • Monipuolinen aurinko- ja näkösuojaus
  • Tehokas suodatus liialliselta valolta ja kuumuudelta
  • Maiseman säilyttäminen
  • Valmistettu asiakkaan tilauksesta

Valitsemalla rullaverhot terassillesi tai parvekkeellesi, voit nauttia miellyttävästä ilmapiiristä ja suojata itseäsi haitallisilta UV-säteiltä samalla säilyttäen näkymän ympäröivään luontoon. Ota yhteyttä, autamme mielellämme valitsemaan sinulle sopivan rullaverhoratkaisun!

Screen rullaverhot parvekkeella

Tekniset tiedot

Kangasvalikoima: Laaja mallisto laadukkaita eurooppalaisia kankaita, lista kankaista täällä
Kangasmateriaali: Polyesteri. Screen: polyesteri-PVC-sekoite
Mekanismi: Ketju- tai jousikäyttöinen
Alalista: Alareunan kujaan ommeltu puulista
Verhon leveys: Min. 50 cm, max. 350 cm
Verhon korkeus: Max. 300 cm
Asennustavat: Seinään tai kattoon
Asennus: Lataa rullaverhon asennus-ja hoito-ohje
Lisävarusteet Moottorointi, ketju läpinäkyvänä ja metallisena, metallialalista valkoisena ja hopeanvärisenä
Mittausohje: Mittaa peitettävän alan leveys ja korkeus. Leveyden voi mitata joko kankaan leveyden mukaan tai piikki-piikki-mittana (sis. kannakkeiden vaatima tila). Pimennysverhot hyvä mitata karmin yli.
Lataa rullaverhon mittausohje