Parvekekaihtimet

Parvekekaihtimet ruostumattomilla metallisäleillä ja koteloilla!

 • Markkinoiden ainoa oikea säänkestävä

  sälekaihdin

 • Säleet ja kotelo täysin ruostumatonta alumiinia
 • Estää kuumenemista
 • Estää häikäisyä
 • Lisää yksityisyyttä
 • Tekee parvekkeesta lisähuoneen
 • Avaa & Liu’uta laseja – Kaihtimet liikkuvat mukana
 • Valitse hopeana tai valkoisena
 • Kysy mittaus- ja asennuspalveluamme
 • Autamme mielellämme!

Parvekekaihtimilla luot parvekkeestasi helposti kesäisen keitaan, jossa ihmiset ja kasvit viihtyvät myös helteellä. Parvekkeen ei ole tarkoitus olla sauna tai näyteikkuna, joten tehokkain ratkaisu on 16 mm kapeasta säleestä valmistetut mikrosälekaihtimet. Ne eivät estä parvekelasien liikuttelua, koska ne asennetaan jokaiseen lasiin erikseen.

Uuden ainutlaatuisen tuotekehityksen myötä kaikki kaihtimen osat ovat ruostumatonta materiaalia. Se turvaa kaihtimien pitkän elinkaaren ja tekee Osiokaihtimista Suomen ainoan säänkestävien parvekekaihtimien valmistajan.

”Lasitetulle parvekkeelleni asennetut kaihtimet olivat aivan loistava ratkaisu; parveke ei ole ”pätsi” edes nyt hellekesänä, ja kuitenkin kevyet kaihtimet antavat valoa ja ulkomaisema näkyy. Palvelunne oli luotettavaa ja mittojen mukaan tehdyt kaihtimet on asennettu ammattitaidolla ja toimivat erinomaisesti. Minulle suositteli teitä yksityishenkilö, ja ihan varmasti suosittelen palveluanne eteenpäin. Yst. terveisin, Sisko T.”

Parvekekaihtimet Auringonsuojauksen toteutuksessa

Tyypillinen parvekkeen auringonsuojaus toteutetaan asentamalla liikkuviin ylälaseihin 16 mm sälekaihtimet. Värivaihtoehdot ovat mattahopea ja mattavalkoinen , eli tehokkaimmin auringonsäteitä heijastavat sävyt (katso 1. pikkukuva).

Kiinteisiin alalaseihin asennetaan tavallisesti 25 mm sälekaihtimet, joiden värivalikoima on kattavampi (katso pikkukuvat). Tyypillisin värivalinta alalaseihin on mattahopea, mattavalkoinen ja helmiäinen grafiitinharmaa.

Vaihtoehtona on myös reiällinen sälemalli, joka pitää kuumuuden ulkopuolella, mutta läpäisee valoa. Perforoitua sälettä on mahdollista saada hopeana ja valkoisena 16 mm ja 25 mm sälekaihtimiin.

Muita vaihtoehtoja

Valmistamme, myymme ja asennamme myös kankaisia vaihtoehtoja sälekaihtimille. Laajasta tuote- ja kangasvalikoimastamme löydät parvekkeen sisustukseen sopivat rullaverhot, pystylamelliverhot ja paneeliverhot toiveidesi mukaan.

Tehokkaimman suojan parvekkeelle tarjoaa läpinäkyvä screen-kangas, joka pitää auringon säteilyn lämpövaikutukset ulkopuolella estäen samalla häikäisyn. Screen-verhot sopivat täydellisesti parvekkeille, missä kaivataan lämpösuojaa, mutta maisemaa ei haluta peittää.

Meiltä saat myös markiisit parvekkeille, terasseille ja ikkunoihin.

 


16mm säleet                                                     25mm säleet

Tekniset tiedot

Värivalikoima: Valkoinen(001), hopea(003) ja grafiitti(085)
Säleen materiaali: Polttomaalattua alumiinia vahvuus 0,21 mm.
Säleen leveydet: 16 mm ylälaseihin, 25 mm alalaseihin
Yläkotelo / alalista: Polttomaalattu alumiini
Narujen värit: Sävy sävyyn tai valinnan mukaan
Kaihtimen leveys: Ikkunan pinta-asennus: min. 14cm, max. 300cm

Mikrosäle: max. 220cm

Kaihtimen korkeus: Verhon leveydestä riippuen valmistettavissa max. 300-500 cm korkeudessa.
Asennustavat: Pinta-asennus
Asennus: Asennusohjeet lisätään heti, kun mahdollista