Verhotangot 

Verhotangot ovat tärkeä osa persoonallista sisustusta. Korkea laatu ja ainutlaatuinen muotoilu tekevät verhotangoista aikaa kestävän hankinnan. Modernit verhotankomme luovat uudenlaisen ilmeen sisustukseen. Korkealaatuisia ja trendikkäitä Bojanek-verhotankoja myy ainoana Suomessa Osiokaihtimet, sekä valtuuttamamme jälleenmyyjät.

Valikoimastamme löydät halkaisijaltaan 19 mm ja 25 mm tankoja tarvikkeineen. Kannakkeet on suunniteltu siten, että voit asentaa tangon kulkemaan kannakkeen ylä- tai alapuolelta. Lisänäyttävyyttä saat kaksoiskannakkeilla. Mallistostamme löydät verhotangon jokaiseen tarpeeseen, perustangosta luksukseen.

Tarjouspyyntölinkin kautta voit pyytää suunnittelijaamme käymään tankomallien kanssa luonanne kartoittamassa parhaan vaihtoehdon. Saat mittatilauksena valmiisiin mittoihin sahatut tangot noudettuna, toimitettuna tai asennettuna. Valitset itse!

Siirry verkkokauppaan!

Colosseum & Metropolitan verhotangot

Colosseum- ja Metropolitan-sarjojen osat ovat vapaasti yhdisteltävissä toisiinsa, kokoa verhotankokokonaisuus värin ja tangon halkaisijan mukaan (19 mm tai 25 mm).

Brooklyn verhotangot

Queens verhotangot