Tyylikkäät ja säädettävät pystylamelliverhot parvekkelle - Osio Oy

Tyylikkäät ja säädettävät pystylamelliverhot parvekkelle

Tyylikkäät ja säädettävät pystylamelliverhot parvekkelle

Tyylikkäät ja käytännölliset lamelliverhot parvekkeelle

Osio on kaihtimien valmistuksen johtava toimija, joka tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja säädettäviä pystylamelliverhoja parvekkeelle. Pystylamelliverhot ovat erinomainen valinta parvekkeen aurinkosuojaukseen ja sisustukseen, sillä ne tarjoavat tehokkaan suojan auringonvalolta ja samalla luovat viihtyisää tunnelmaa tilaan.

Pystylamelliverhojen säädettävyyden ansiosta voit helposti määrittää valon määrää ja yksityisyyttä parvekkeella. Voit kääntää lamellit haluamaasi asentoon tai siirtää verhon kokonaan syrjään tarvittaessa. Verhot on helppo asentaa ja niiden käyttö on vaivatonta. Osion valmistamien pystylamelliverhojen ansiosta voit nauttia auringosta parvekkeellasi juuri haluamallasi tavalla.

Luotettava kumppani sisustuksen varustamiseen

Osio on monipuolinen varustetalo, joka tarjoaa laadukkaita ratkaisuja tilojen ja kotien varustamiseen ja sisustamiseen. Yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa Osio on luottokumppani, joka takaa luotettavan ja laadukkaan työn tuloksen. Olemme palvelleet yrityksiä, julkishallintoa ja kotitalouksia kaihdin-, verho- ja varusteratkaisuissa jo yli 20 vuoden ajan. Kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Valtaosa tuotteistamme valmistetaan omassa tehtaassamme korkealuokkaisista raaka-aineista. Panostamme ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin ja esimerkiksi pystylamelliverhot valmistetaan uusimpien ympäristöstandardien mukaisesti. Laadukkaiden tuotteiden ohella panostamme myös asennuspalveluumme, jossa ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat tuotteiden asennuksesta luotettavasti ja ammattitaidolla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Menu

Haku:

 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 
x
 Ota yhteyttä
x
Lähetä
Sähköposti on virheellinen
Kiitos viestistäsi!