fbpx
Skip to main content

Kaihdinratkaisujen asiantuntija – mutta myös paljon muuta

Osion tuotteilla on merkittävä rooli kodin ja toimitilojen sisustuksessa. Meiltä saat mittatilaustyönä säle- ja vekkikaihtimet, rullaverhot, markiisit, pystylamellit, liuku- ja tilanjako-ovet, verhokiskot ja kylpyhuonevarusteet.

Kaihtimet

Kaihtimet kattavat paljon erilaisia tuotteita sälekaihtimista pliseekaihtimiin ja pystylamelliverhoihin. Osion sälekaihtimia on saatavilla sekä puisina että alumiinisina.

Kaihtimemme sopivat sekä sisätiloihin että parvekkeille.

Osio kotiin - sälekaihdin

Alumiinisälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat tehokas apu valon ja lämmön määrän säätelyssä. Aina mittatilaustyönä valmistetut sälekaihtimet suojaavat tehokkaasti myös ohikulkijoiden katseilta.

Osio puusälekaihdin makuuhuoneessa

Puusälekaihtimet

Aidot puusälekaihtimet eivät jää ilman huomiota. Niissä yhdistyvät persoonallisuus, korkea laatu, tyylikkyys, hyvä lämmöneristys ja näkösuoja.

BS Huoneistokaihdin

Vekki- eli pliseekaihtimet

Pliseekaihtimia löytyy monilla eri teknisillä ominaisuuksilla eri tiloihin: pimentäviä, palosuojattuja, valoa heijastavia, energiaa säästävää ”hunajakennoa” ja screenia, kuvioituja ja läpikuultavia.

    Parvekekaihtimet

    Osion parvekekaihtimet ovat täydellinen valinta, kun haluat suojata parvekkeesi auringon paahteelta ja ohikulkijoiden katseilta, säilyttäen samalla tyylikkään ja modernin ilmeen.

    Kaihtimet ovat suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa, kuten auringonpaisteessa ja säänvaihteluissa, tehden niistä ihanteellisen ratkaisun ulkotiloihin.

    BS parvekekaihdin

    BS Sälekaihdin

    BS-parvekekaihdin on uuden sukupolven aurinko- ja näkösuoja parvekkeellesi, suunniteltu erityisesti käytettävyyttä silmällä pitäen. Nämä sälekaihtimet valmistetaan kestävästä alumiinista asiakkaan mittojen mukaan, tarjoten helppokäyttöisyyttä ja huolettomuutta arjessa. Sopii kaikkiin parvekelasimalleihin ja kestää vaativissakin sääolosuhteissa, joten voit nauttia parvekkeestasi ympäri vuoden.

    BS parvekevekkikaihdin

    BS Vekkikaihdin

    BS-parvekekaihdin on uuden sukupolven aurinko- ja näkösuoja, jossa käytettävyys on viety uudelle tasolle. Vekkikaihtimen ylä- ja alareunassa oleva tyylikäs vedinlista tekee sen käytöstä entistä helpompaa. Kaihdin on valmistettu heijastavalla taustalla pinnoitetusta vekkikankaasta, joka tehostaa sen suojaavaa vaikutusta.

    Kaihtimet tehdään asiakkaan mittojen mukaan, ja ne ovat arjessa huolettomat sekä helppokäyttöiset. Ne sopivat kaikkiin parvekelasimalleihin ja on suunniteltu kestämään vaativissakin sääolosuhteissa.

    BS Kattokaihdin

    BS Kattokaihdin

    Vekkikaihdin on täydellinen valinta terassin kattolasien suojaksi. Laadukkaasta polyesterista valmistettu kaihdin tuo sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä. Sen 20 mm laskoskorkeus takaa elegantin ilmeen, ja pikakiinnikkeiden ansiosta asennus käy vaivattomasti.

    Mittatilaustyönä valmistettavat vekkikaihtimet ovat saatavilla 600 mm minimileveydestä aina 950 mm maksimileveyteen ja jopa 4000 mm pituuteen asti, joten ne sopivat erikokoisiin lasituksiin. Valitse suosikkivärisi, P102 tai P120, ja viimeistele terassisi tyylillä!

      Rullaverhot ja pystylamelliverhot

      Rullaverhoilla sisustat minkä tahansa huoneen kodikkaaksi. Pimentävät rullaverhot ovat paras ratkaisu pimennykseen, screen-rullaverhot kuumuuden estämiseen.

      Osio kuultava rullaverho

      Perusrullaverhot

      Perusrullaverhoilla luot huoneeseesi kodikkaan ja tyylikkään ilmeen helposti ja vaivattomasti. Näiden verhojen avulla voit hallita valon määrää ja suojata tilaa häikäisyltä sekä ulkopuolisilta katseilta.

      Rullaverhoilla voit yhdistää toiminnallisuuden ja sisustuksen saumattomasti jokaisessa huoneessa!

      Osio pimentävä rullaverho

      Pimentävät rullaverhot

      Täydellinen valinta, kun haluat pimennyksen esimerkiksi makuuhuoneeseen tai TV-huoneeseen. Ne estävät tehokkaasti valon pääsyn sisään ja takaavat rauhalliset yöunet.

      Osio screen rullaverho

      Screen-rullaverhot

      Ihanteelliset kuumuuden estämiseen ja sisätilojen suojaamiseen auringonpaisteelta. Screen-verhot antavat näkösuojaa ulkopuolelta, mutta päästävät valon kauniisti läpi.

      Osio pystylamelliverho

      Pystylamelliverhot

      Pystylamelliverhot ovat erinomainen valinta tiloihin, joissa tarvitaan sekä auringonsuojaa että näkösuojaa. Moderni valikoimamme nostaa sisustuksesi uudelle tasolle yhdistäen toimivuuden ja tyylin.

        Verhokiskot

        Laaja valikoimamme mahdollistaa yksilöllisten sisustusratkaisujen toteuttamisen koteihin ja haastaviin projekteihin, kuten toimistoihin, hotelleihin ja sairaaloihin. Tarjoamme myös moottoroidut verhokiskot, jotka tuovat lisämukavuutta ja automaatiota.

        OSIOkiskot soveltuvat sekä verhojen ripustamiseen että tilanjakajiksi. Voit asentaa ne kattoon tai seinään, ja kaikki kiskomme valmistetaan räätälöityinä tarpeidesi mukaan. Tarjoamme myös verhot ja ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta saat täydellisen lopputuloksen vaivattomasti.

        Osio verhokiskot

        Etulevylliset verhokiskot

        Verhokiskomme voidaan asentaa kattoon tai seinään, mikä tarjoaa joustavat sisustusratkaisut kaikkiin tiloihin. Kiskot on valmistettu valkoiseksi polttomaalatusta alumiinista, joka yhdistää kestävyyden ja tyylikkyyden. Saatavilla määrämittaan sahattuna tai salkopituuksina, kiskomme sopivat täydellisesti niin kotien kuin yritystenkin tarpeisiin.

        Osio verhokiskot

        Etulevyttömät verhokiskot

        Verhokiskomme voidaan asentaa joko kattoon tai seinään, mikä mahdollistaa joustavat sisustusratkaisut kaikkiin tiloihin. Kiskot on valmistettu valkoiseksi polttomaalatusta alumiinista, joka on kestävä ja tyylikäs valinta. Etulevyttömät 1-uraiset kiskot, kuten C1 ja D1, ovat taivuteltavissa, joten ne soveltuvat erinomaisesti monimutkaisiin asennuksiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten kaareviin tiloihin tai suihkuverhokiskoiksi.

        Osio tauluripustuskisko

        Suihkuverho- ja tauluripustuskiskot

        Osion tauluripustus- ja suihkuverhokiskot tarjoavat käytännöllisiä ja tyylikkäitä ratkaisuja niin taulujen ripustamiseen kuin suihkuverhojen asentamiseen. Ne ovat suunniteltu helpottamaan sisustamista ja tuomaan arkeen lisää toiminnallisuutta.

          Liukuovet

          Osion liukuovet ovat täydellinen yhdistelmä tyyliä, käytännöllisyyttä ja tilatehokkuutta. Ne sopivat erinomaisesti sekä kotiin että toimistotiloihin, tarjoten joustavia ratkaisuja tilanjakoon ja säilytysratkaisuihin.

          Osio SlimLine liukuovet keittiössä

          SlimLine -liukuovet

          Etsitkö tilaa säästävää ja tyylikästä ratkaisua kaapistoihin? SlimLine -liukuovet ovat täydellinen valinta, sillä ne vievät vain 3,6 cm kaapiston syvyydestä, joten ne sopivat lähes minne vain. Peilien avartama siisti eteinen tai huone tuo tilaan modernin ja tilavamman ilmeen, ja antaa tyylikkään ensivaikutelman niin kodistasi kuin toimistostasi.

          Osio DuoLine liukuovet eteisessä

          DuoLine -liukuovet

          DuoLine-liukuovet alumiinikehyksillä ovat täydellinen ratkaisu suurten ja keskisuurten tilojen liukuoviksi. Näissä ovissa yhdistyy kestävyys ja tyylikkyys, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan niin koteihin kuin toimistoihin. DuoLine-ovet ovat vahvat ja kestävät, mutta liukuvat uskomattoman kevyesti ja äänettömästi, mikä lisää tilojen käyttömukavuutta ja luo harmonisen ympäristön.

          Osio liukukisko välioville

          Tilanjako-ovet

          Tilanjako-ovet

          Osion liukukiskot välioville ovat erinomainen valinta, kun haluat säästää tilaa ja lisätä tyylikkyyttä kodin sisustukseen. Nämä kiskojärjestelmät mahdollistavat ovien kevyen ja hiljaisen liukumisen, ja ne ovat täydellinen ratkaisu niin moderneihin kuin perinteisiinkin sisustustyyleihin.

            Markiisit

            Osion markiisit tarjoavat tyylikkään ja käytännöllisen ratkaisun suojautua auringolta ja sääolosuhteilta terasseilla, parvekkeilla ja ikkunoiden edessä. Ne yhdistävät esteettisyyden ja toiminnallisuuden, tuoden mukavuutta ulkotiloihin ympäri vuoden.

            Osio terassimarkiisi

            Terassimarkiisit

            Kukapa ei haluaisi kesäksi ylimääräistä tilaa, jossa voi rentoutua, ruokailla ja lueskella paahteelta, häikäisyltä ja kuurosateilta suojassa.

            Osio ikkunamarkiisi

            Ikkunamarkiisit

            Ikkunamarkiisi vähentää asunnon häikäisyä ja voi auttaa säästämään ilmastointikuluissa jopa 80%.

              Osio sälekaihdin

              Anna meidän huolehtia yksityiskohdista – tilaa suunnittelu ja mittakäynti, joka sopii aikatauluusi!

              Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja haluamme varmistaa, että nautit hankkimistasi tuotteista mahdollisimman pitkään. Siksi olemme tehneet mittauksen ja suunnittelun sinulle helpoksi – me hoidamme sen puolestasi!

              Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva aika mittaaja vierailulle. Sinun ei tarvitse murehtia mittauksista, me huolehdimme niistä huolella ja tarkkuudella paikan päällä. Sinulle jää vain yksi tehtävä – ottaa yhteyttä ja pyytää mittaaja paikalle.

              Tilaa mittaus- ja suunnittelukäynti!

              Palvelu oli täysin omaa luokkaansa. Kaikki toimi erinomaisesti ja nopeasti.

              Tomi K., Helsinki

              Sälekaihtimet

              Verhokiskot

              Rullaverhot

              Varusteet

              Motorisoidut verhoratkaisut

              Pystylamellit

              Vekkikaihtimet

              Pimennysverhot

              Parvekekaihtimet

              Markiisit

              Automaatioratkaisut

              Liukuovet

              Liukuovikiskot

              Suihkuverhokiskot

              Tauluripustuskiskot

              Screen-rullaverhot

              Tilanjako-ovet