fbpx
Skip to main content

Tietoa säleleveyksistä

Sälekaihtimet ovat monipuolinen ja tyylikäs ratkaisu auringonsuojaukseen sekä yksityisyyden lisäämiseen. Valittavana on eri säleleveyksiä, jotka tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia sisustukseen:

  • 25 mm sälekaihtimet: Yleisin valinta, joka sopii useimpiin ikkunoihin ja tarjoaa erinomaisen tasapainon valonhallinnan ja näkösuojan välillä.
  • 35 mm sälekaihtimet: Suuremmille ikkunoille suunniteltu vaihtoehto, joka tuo tilaan tyylikkyyttä ja ajattomuutta.
  • 50 mm sälekaihtimet: Ihanteellinen valinta suurille ikkunoille, antaen tilalle modernin ja näyttävän ilmeen.

Jos etsit laadukkaita perussälekaihtimia, 25 mm säleleveys on erinomainen valinta. Suosituimmat värit ovat mattavalkoinen ja mattahopea.

Sälekaihtimia on saatavilla monissa väreissä ja materiaaleissa, kuten alumiinissa ja puussa. Monipuolisesta värivalikoimastamme löytyy myös metallisävyjä, puujäljitelmiä ja reikäsäleitä. No Hole -kaihtimet ovat loistava ratkaisu, jos haluat minimoida valon pääsyn huoneeseen – täydelliset katuvalojen ja kesän valoisien öiden torjuntaan.

Valittavana on myös erilaisia säätömekanismeja, kuten perinteinen säätötanko tai integroitu säädin, joka piilottaa narut siististi. Matalaenergiaikkunoille (U-arvo alle 1) suosittelemme Sun- tai Diamond-säätimiä tiiviyden varmistamiseksi.