Osio on kodinsisustuksen asiantuntija kaihdinratkaisuissa.

Meiltä saat mittatilaustyönä sälekaihtimet, rullaverhot, markiisit, liukuovet sekä muita kaihdin- ja aurinkosuojatuotteita kotitalouksille ja yrityksille joko manuaalisena tai moottoroituna.

 

Tuotteet asennuksella tai ilman!

Muistathan, että asennustöistämme voit tehdä kotitalousvähennyksen!

 

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat tehokas apu valon ja lämmön määrän säätelyssä. Aina mittatilaustyönä valmistetut sälekaihtimet suojaavat tehokkaasti myös ohikulkijoiden katseilta.

Parvekekaihtimet

Parvekekaihtimilla luot parvekkeestasi helposti lisähuoneen, missä ihmiset ja kasvit viihtyvät myös helteellä.

Puusälekaihtimet

Aidot puusälekaihtimet eivät jää ilman huomiota. Niissä yhdistyvät persoonallisuus, korkea laatu, tyylikkyys, hyvä lämmöneristys ja näkösuoja.

Rullaverhot / Rullakaihtimet

Rullaverhoilla sisustat minkä tahansa huoneen kodikkaaksi. Pimentävät rullaverhot ovat paras ratkaisu pimennykseen, screen-rullaverhot kuumuuden estämiseen.

Verhokiskot

Mallisuojatusta valikoimastamme löytyy verhokiskot joka tarpeeseen. Valitse kisko integroidulla etulistalla tai ilman, yhdellä tai kahdella uralla jne.

Verhotangot

Verhotangot ovat tärkeä osa persoonallista sisustusta. Korkea laatu ja ainutlaatuinen muotoilu tekevät verhotangoista aikaa kestävän hankinnan.

Pystylamellit

Pystylamellit sopivat erityisesti suuriin ikkunoihin, jotka kaipaavat auringonsuojan lisäksi näkösuojaa. Moderni valikoimamme vie sisustuksesi uudelle tasolle.

Markiisit

Markiisin avulla suojaat terassin liialta auringolta ja kevyeltä vesisateelta tyylikkäästi ja turvallisesti.

Markiisikankaan vaihto

Loihdi vanhasta markiisista täysin uudennäköinen vaihtamalla kangas uuteen Teflon-pinnoitettuun kankaaseen laajasta valikoimastamme!

Pliseekaihtimet

Pliseekaihtimia löytyy monilla eri teknisillä ominaisuuksilla eri tiloihin: pimentäviä, palosuojattuja, valoa heijastavia, energiaa säästävää ”hunajakennoa” ja screenia, kuvioituja ja läpikuultavia.

Paneeliverhot

Näkösuojaksi, auringonsuojaksi, sisustuselementiksi, tilanjakajaksi, verhoiksi tai akustiikan parantajaksi. Paneeliverhojen käyttömahdollisuudet ovat lähes loputtomat.

Liukuovet

Liukuovet säästävät ja avartavat tilaa samalla kun viimeistelevät eteisten, makuuhuoneiden ja kodinhoitotilojen sisustuksen.

Tilanjako-ovet

Tilanjakaja, joka kerää katseet, mutta myös piilottaa niiltä! Liukuovet liukuvat kevyesti ja turvallisesti ja saat ne aina omien mittojen ja toiveiden mukaan.