Terassimarkiisit

Terassimarkiisit luovat kodillesi ja puutarhallesi persoonallisen ilmeen. Terassimarkiisin suojassa pääset nauttimaan kesästä säällä kuin säällä. Estät samalla sisätilojen ylikuumenemisen ja värien haalistumisen! Tutustu vaihtoehtoihin:

Katso kankaat!

<!–

 • Osio Rubin – Terassimarkiisi eri väreissä
 • –>

  <!–

  –>

  Terassimarkiisi on olennainen osa terassia ja näyttävä sisutuselementti, joka antaa kodillesi persoonallisen ilmeen. Voit yhdessä ammattitaitoisen myyjän kanssa valita markiisin, joka väreiltään, tyyliltään ja kooltaan vastaa täydellisesti Sinun ja talosi tarpeita. Huomioon otetaan julkisivun ja terassin värit ja materiaalit, jotta markiisi on mahdollisimman sopusoinnussa ympäristönsä kanssa. Terassimarkiisin väriä voidaan miettiä myös puutarhan tai asunnon sisustuksen värimaailman mukaan.

  Terassimarkiisin alle on mukava järjestää kesäinen kattaus mihin vuorokauden aikaan tahansa. Keskipäivällä ei aurinko polta syöjien niskoja, eikä illan tullen yllättävä sadekuuro häiritse kesäillan tunnelmaa. Paniikille ei ole tilaa, kun ruokien voi antaa rauhassa olla paikallaan kevyen sateen rapistessa markiisiin. Grillaaminenkin onnistuu säällä kuin säällä – aurinkoa ottaen tai paahteelta säästyen!

  Markiisit parantavat viihtyisyyttä myös sisätiloissa, kun auringon kuumuus ei pääse sisälle ikkunoiden läpi. Ihmisten lisäksi läkähtymiseltä välttyvät kotiin työpäivän ajaksi jäävät kotieläimet ja viherkasvit. Huoneilma pysyy miellyttävän lämpöisenä, eikä asunto muutu kuumaksi pätsiksi, vaikka sälekaihtimet unohtuisivatkin päiväksi auki.

  Markiisit siis auttavat säästämään ilmastointikustannuksissa auringonpaisteella. Kylmällä ilmalla ne taas kannattaa pitää suljettuina, jolloin auringon lämpö auttaa lämmityskuluissa. Terassimarkiisit ovat pitkällä tähtäimellä taloudellinen vaihtoehto sähkönkulutuksen lisäksi myös sisustusmateriaalien eliniän pitkittäjinä. Erityisesti tekstiilit kärsivät liian voimakkaasta altistuksesta auringonvalolle.