Markiisikankaat

Tyylikkäällä ja värikkäällä markiisilla voidaan helposti piristää asuinhuoneiston tai kiinteistön ulkoilmettä. Värivalikoimassa on yli 170 toinen toistaan kauniimpia värejä ja kuoseja yksivärisistä moniraidallisiin. Värit ja kuosit on suunniteltu erityisesti pohjoismaiseen makuun. Tämän kauden kuumimmat trendivärit ovat harmaa, luonnonvalkoinen, sininen ja erilaiset murretut ja maleeratut sävyt.

 

Inspiroidu väreistä!

Vaihtoehtoja on lähes rajattomasti! Väri-ilottelussa ja valintaviidakossa apunasi on ammattitaitoinen myyjä, joka osaa suositella parhaita vaihtoehtoja, jotta kodillesi, mökillesi tai toimistollesi löytyy kaikin puolin sopiva markiisi.

Riippumatta siitä mistä materiaalista kangas on valmistettu, koetaan väri vahvimpana käyttömukavuustekijänä! Väri vaikuttaa nimittäin suoraan neljään ihmisen kokemaan hyvinvointi ja mukavuustekijään:

  • Markiisin ultraviolettisäteilyn suojakertoimeen (UPF)
  • Mukavaan lämpötilaan (lämmönjohtavuuteen AT)
  • Silmien suojaan (valonsuodattavuus VL)
  • Valon värisävyyn (psykologiseen mielihyvään)

Voit leikkiä miltä eri markiisivaihtoehdot näyttävät juuri sinun kohteessasi, kun lataat ohjelmaan valokuvan kotisi julkisivusta. Ohjelma on toistaiseksi vain ruotsiksi, mutta toimii yksinkertaisesti ”napsauta ja vedä”-periaatteella.
Pelaamaan
!

Vanhan markiisikankaan vaihto

Katso kankaat!

Kysy lisää kankaanvaihdoista olemassa olevaan markiisiin!

Onko markiisisi parhaat päivänsä nähnyt? Jos kangas on haalistunut ja repaleinen, meiltä saat laajasta värivalikoimasta uuden kankaan, jos markiisin profiili on edelleen loistokunnossa.

Kangasvalikoima käsittää yli 150 erilaista haalistumatonta likaa ja vettä hylkivää 100% akryylikangasta. Kankaat on tarkoin pohjoismaalaiseen makuun valikoidusta Sandatexin kokoelmasta.

Osion markiisikankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa massavärjätystä langasta, mikä varmistaa värien pitkäkestoisen loiston ja haalistumattomuuden.

Nanoteknologialla viimeistelty pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan.

Halutessasi ammattilainen markiisiedustajamme voi tulla kohteeseenne paikan päälle näyttämään vaihtoehdot ja tekemään tarjouksen.

Voitte myös tutustua kangasvalikoimaan itse ja tilata kankaan haluamassanne koossa ja värissä sähköpostitse.