Liukuovet  

Laadukkaat liukuovet Osiolta – Kaunista ovipintaa ja tilan tuntua huoneistoon.

Liukuovet ovat kaunis sisustuksellinen elementti ja samalla erittäin käytännöllinen tapa säästää tilaa. Liukuovet sopivat eteisen lisäksi hyvin esim. makuuhuoneeseen ja keittiöön.

Kapein liukuovemme (SlimLine) vie kaapin syvyydestä vain 3,6 cm. Alaprofiilin säädettävien pyörien ansiosta ovi liukuu höyhenen kevyesti. Halutessaan ovi voidaan jakaa yhdellä tai useammalla jakolistalla.

Valikoimassamme peililiukuovet, kapeat SlimLine-liukuovet, vahvat DuoLine-liukuovet, tilanjako-ovet ja verhokiskot.

Laadukkaat liukuovet ovat mittatilaustuote.

myynti@osio.fi tai 010 841 4400

Liukuovet – SlimLine

SlimLine peililiukuovet sopivat lähes minne vain, koska ne vievät vain 3,6 cm kaapiston syvyydestä. Peilien avartama siisti eteinen antaa tyylikkään ensivaikutelman kodistasi tai toimistostasi.

Liukuovet – DuoLine

DuoLine-liukuovet alumiinikehyksillä ovat paras vaihtoehto suurten ja keskisuurten kokonaisuuksien liukuoviksi. DuoLine-ovet ovat vahvat ja liukuvat uskomattoman kevyesti ja äänettömästi.

Tilanjako-ovet

Alakiskoton tilanjakaja, joka kerää katseet, mutta myös piilottaa niiltä! Liukuovet liukuvat kevyesti ja turvallisesti ja saat ne aina omien mittojen ja toiveiden mukaan.

Asennus

Ammattitaitoinen asennuspalvelumme on käytössäsi lähes joka puolella Suomea. Ovet voit tilata suoraan tehtaalta helposti soittamalla tai sähköpostitse.